kesport.hu

Felszálltunk! – Új játékossal erősít a kecskeméti médiaválogatott

Új portállal jelentkezik a vakum.hu közössége és kibővült alkotógárdája.

A téma sport, azon belül is a kecskeméti sportélet, a négy vezető klub: a KTE-Ereco, a Delfin KC, az Univer, valamint a szintén a hazai élvonalban adogató röplabdások, a KRC csapatával kívánunk részletesebben foglalkozni. Ha lehetőségeink engedik, a jövőben egyéb kiemelten fontos kecskeméti sporteseményekről is tudósítunk.

Úgy gondoltuk, ez a négy sportág megérdemli a minőségi megjelenést, így fejszénket egy huszárvágással belevágtuk (sportújságírói képzavar) egy új oldal létrehozásába. Ez jelenleg most a sport.vakum.hu oldalon működik, de később önálló címen, a kesport.hu-n érheted majd el.

Mire számíthatok, ha a sport.vakum.hu portálon maradok?

Gyors, naprakész információkra és összefoglalókra mind a négy csapatról, egy helyen. Minőségi képekre, és minőségi videó-anyagokra. Azt szeretnénk, ha a sport.vakum.hu portálon olyan információkat is föllelnél, amiket máshol nem. Azt szeretnénk, ha a kecskeméti sportélet legalaposabb feldolgozását itt találnád meg: csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, hogy József Attilát segítségül hívva érzékeltessük céljainkat.

Ez a végleges kinézet?

Nem, a sport.vakum.hu-t folyamatosan fejlesztjük, ezt egy kiindulási alapnak tekintjük. Úgy is mondhatnánk, jelenleg még nem a célvonalat szakítjuk át, csupán fönt vagyunk a pályán. Tartalmi és dizájnötleteidet várjuk a kesport@gmail.com címre!

Én is fényképezek meccseken! Írni is akarok!

Ez jó hír. Beszámolódat, információdat, képeidet küldd a kesport@gmail.com címre: ha már fényképeztél, oszd meg másokkal is!

Egyéb kérés?

Röviden: számítunk Rád.

Részletesebben: induló oldalról van szó, bárhol fölbukkanhat egy hiba, egy nem kompatibilis böngésző, egy szétcsúszott oldalkép. Ha ilyet tapasztalsz, kérünk jelezd nekünk, megnézzük, hol lehet a gond. Második számú kérésünk, hogy ha tetszik az ötlet, tetszik a megvalósítás és a tartalom, és nem mellesleg te is sportfanatikus vagy, akkor küldd tovább barátaidnak és ismerőseidnek a sport.vakum.hu címet, hadd lássák ők is, mi készül itt.

Reklámok lesznek?

Igen: limitált számú hirdetési helyet biztosítunk hirdetőink részére. Ha cégedet, vállalkozásodat vagy szolgáltatásodat hirdetnéd az oldalon, keress bennünket a kesport@gmail.com címen. Hirdetőink betekintést nyerhetnek oldalunk látogatottságába, statisztikájába, hogy meggyőződhessenek arról, jó helyen költik el pénzüket. Oldalunkat a Google statisztikai rendszere, az Analytics szondázza.

Bármilyen észrevételt, információt, tippet és ötletet a honlappal kapcsolatban a kesport@gmail.com címre várunk.

Hajrá, Kecskemét!

7 hozzászólás

 1. vaggab

  2008. július 28. hétfő at 00:44

  Hajrá fiúk!

 2. admin

  2008. július 28. hétfő at 11:19

  Köszönjük a biztatást, igyekszünk az általunk támasztott feltételeknek megfelelni.

 3. Pingback: Delfin meccsek honlapunkon | sport.vakum.hu

 4. Pingback: A „kispályások” is nagypályások: minden a kecskeméti futsalról | sport.vakum.hu

 5. charlie

  2008. szeptember 28. vasárnap at 10:10

  Mi történt, a Budapest Bank KKC (55) rovattal?

  Egy kicsinykét elapadtak a hírek…

  Vagy ez csak az átalakításnak köszönhető?

 6. Pingback: Így látta a kesport.hu csapata a 2008-as esztendőt

 7. Pingback: Tuning alatt a kesport.hu – a cél a közösségi média | kesport

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..