kesport.hu

Visszacsapott a Delfin – Egy gólos hazai siker a Komló ellen

A kedd délelőtti rendhagyó három harmados felkészülési mérkőzése után a Delfin KC 16 órakor már kétszer harminc perces találkozón fogadta ismét a Komló együttesét. A nézők száma megduplázódott (kb. száz fő), s végre az eredményjelzőt is üzembe helyezték.

Összekapta magát a Delfin

A kecskemétieknél három játékos is hiányzott az első meccsen, közülük Bíró Balázs és Borislav Basaric délutánra már megérkezett és játszott. Úgy indult a Komló számára az első játékrész, mint ahogy a délelőtti a Delfinnek, gyorsan elhúztak az elején 3:0-ra, annyi különbséggel, hogy még az egyenlítést sem engedték meg a Kecskemétnek. A szünetre 14:16-os állással mentek a csapatok.

A második felvonás már kedvezőbben alakult a Delfinnek, Marinko Kekezovic találatával néhány perccel a sípszót követően 17:17-re módosult az állás, majd Dobó Zsolt három egymás utáni góljával fordított a Kecskemét. Hiába kért időt a vendégek edzője 30 másodperccel a vége előtt, nálunk volt a játékszer, és azt már senki sem vette el tőlünk. A vége: 32:31.

A vezetőedző összességében elégedett

“Úgy gondolom, az új igazolások jól beilleszkedtek a csapatba, ezt is vártuk irányító pozícióban Bíró Balázstól. A másik új fiú, Boris Basaric is játékra jelentkezett délután, és jól is játszott” – nyilatkozta portálunk Kun István. A Delfin KC veztőedzője a mutatott játékról a következőket mondta: “Támadásban mindenképp fejlődést tapasztalhattunk a délelőtti találkozóhoz képest, viszont a védekezésünkről mindent elmond, hogy 31 gólt kaptunk, tehát van még mit javítani rajta.” A vezetőedző úgy gondolja, a felkészülés ezen szakaszában elégedettek lehetünk a csapat teljesítményével.

2 hozzászólás

  1. Pingback: Videó: Felkészülési mérkőzés - Delfin KC-Komlói BSK - 32:31 | sport.vakum.hu

  2. Pingback: Három nap alatt négy meccs már a Delfinre | sport.vakum.hu

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..