kesport.hu

Videó a KTE következő ellenfeléről és edzőváltás

A Duna Tv nem, a Kecskeméti Televízió viszont műsorára tűzi hétfőn este a Székesfehérvár-KTE-Ereco bajnoki labdargó mérkőzés összefoglalóját, igaz csak az első félidőjét.

Az olimpia miatt elmarad a Duna Tv Sportaréna című magazinja, amelyben a Soproni Liga mérkőzéseinek összefoglóit láthatnánk. A műsor még a jövő héten sem jelentkezik, mert a játékok egészen vasárnapig tartanak – tudta meg portálunk Erdmann Mátyás televíziós újságírótól.

A Székesfehér-KTE mérkőzés összefoglalója hétfőn este a Kecskeméti Televízió 19 órakor kezdődő híradójában viszont megtekinthető, igaz csak az első félidő legfontosabb történéseit mutatják meg, mert a fehérvári televíziós kollégákkal a szünetben kibabrált a technika, és a második 45 percet már nem sikerült rögzíteniük.

A KTE következő bajnoki ellenfeléről, a Nyíregyházáról – amely 1-1-et játszott a Debrecennel – viszont a vasárnapi Duna Sport készített összefoglalót. Katt és néz!

http://www.dunatv.hu/felsomenu/nettv?video=1_455468

Érdekesség egyébként, hogy a KTE szombati győzelme után leváltották a hónapok óta rossz formában futballozó Székesfehérvár edzőjét, Disztl Lászlót, így helyét Varga István foglalta el a kispadon.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..