kesport.hu

Talpcsonttörést szenvedett Ivan Lovrics – változott a győri meccs kezdési időpontja

Ivan Lovrics súlyos sérülést szenvedett a KTE szerdai kupameccsén, és lehet, már csak tavasszal öltheti magára ismét a lila-fehér mezt. Közben a két csapat kérésére megváltozott a Győr elleni meccs időpontja, a Kecskemét vasárnap 20 óra helyett 18 órakor fogadja a Rába-parti alakulatot.

Jászberényben már a 14. percben változtatnia kellett a csapaton Tomiszlav Szivicsnek: Balázs Józsefet küldte pályára, mert Ivan Lovrics súlyosan megsérült. A horvát légiós az első vizsgálatok szerint talpcsonttörést szenvedett. Az is elképzelhető, hogy már csak tavaszi szezonra épül fel.

A Magyar Kupa harmadik fordulójában egyébként a KTE-t az első félidőben Menyhárt jutatta előnyhöz, majd Yannick bombagóllal köszönt be a 74. percben. Három perccel később aztán szépített a Jászberény, de Montvai közeli fejessel eldöntötte a meccset. A lila-fehérek így a legjobb 32 közé jutottak.

Közben megváltozott a 3. fordulóból a győriek hasmenése miatt elhalasztott bajnoki időpontja. A KTE vezetőssége a szurkolók miatt kérte a Magyar Labdarúgó Szövetséget (MLSZ) a változtatásra, mivel szerintük a vasárnap 20 óra túl késői időpont. A mérkőzést így két órával korábban, 18 órától rendezik a Széktói Stadionban.

7 hozzászólás

 1. gyöngy

  2008. szeptember 4. csütörtök at 17:57

  Az rendben van, de nem tudom, hogy kiplakátolják-e?

 2. Suny

  2008. szeptember 5. péntek at 00:26

  Kijavították már 18órára, legalább is Katonánál.
  Szegény Dobro-dobro :( Jobbulást Ivan!

 3. Pingback: Ingyen sör a KTE meccsen | sport.vakum.hu

 4. Pingback: Lyukas a védelem - törheti a fejét Tomiszlav Szivics - fotóséta a drukkerekkel | sport.vakum.hu

 5. Pingback: Némedi ismét a kezdőben - a tök utolsót fogadja a KTE | sport.vakum.hu

 6. Pingback: Távozók, de hova? - átigazolási hírek a KTE játékosairól

 7. Pingback: Felépült sérültek, “kilincses” próbajátékosok a KTE-nél

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..