kesport.hu

Történelmi mezekre licitálhatsz

Az Újpest FC árverésre bocsátja a Kecskemét elleni mérkőzés lila mezeit, amelyek történelmi ereklyének számítanak, mert a IV. kerületi egyesület akkor vette át az első helyet a Ferencvárostól a legtöbb élvonalbeli meccs mezőnyében.

Az Újpest FC elárverezi a 2723. bajnoki mérkőzésen szerepelt játékosainak mezeit. A felszerelést az Újpest FC csak erre az ünnepi alkalomra készíttette: a klubcímer alatt megtalálható a 2723-as szám, és alatta a következő felirat olvasható: „A legtöbb meccs az NB I-ben!”. A licitből befolyó összeget a lila-fehér egyesület az újpesti utánpótlást támogató Bánka Kristóf Alapítvány számára ajánlja fel.

Mezek induló ára 12 000 forint, a legkisebb licit 500 forint. Az árverés elektronikus levélben és/vagy faxon történhet. Mindkét esetben meg kell adni az e-mail címét, a teljes nevet, telefonszámot, lakcímet és természetesen a licitált árat. Az e-mailben/faxon, tüntesd fel, hogy melyik játékos mezére licitálsz! Az árverés 2008. szeptember 15. 15:00 óráig tart.

E-mail cím: ujpestfc@ujpestfc.hu
Fax szám: (+36 1) 231 00 89

A teljes árlista erre található.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..