kesport.hu

Nyert a Kecskemét: KTE – Győr 1:0 – élő közvetítés

90+3. perc: Vége a találkozónak! A Kecskemét csapata első hazai győzelmét jegyezheti az élvonalban.

90+2. perc: Egy baloldali beadás után Bajzát pörgette 5 méterről kapura a labdát, ami már a kecskeméti kapuson is túljutott, ám Farkas a legjobb helyen volt, tökéletes mentése góltól mentette meg a KTE-t.

GÓL! 82. perc: Montvai a jobb oldalról ívelt középre, az érkező Yannick tökéletes labdakezelés után egy finom csellel elküldte védőjét, Nikolov Balázst, majd fölvarrta a jobb felsőbe. 1:0

80. perc: Böőr kapott sárgalapos figyelmeztetést, mert Csordást hátulról csúnyán felrúgta. A 20 méteres szabadrúgás végül levágódott a sorfalról.

79. perc: A KTE-s Némedi vágott le egy sprintet a balszélen, csak szabálytalanul tudták megállítani. Egervári Sándor, a vendégek edzője ezt nem így látta. A tartalékjátékvezető figyelmeztette is, amiért elhagyta a technikai zónát és a pálya szélére szaladt.

77. perc: A most pályára küldött Kovács első labdaérintésével majdnem gólt szerzett, tizenhat méterről leadott felhőfejese centikkel kerülte el a jobb fickát.

76. perc: A csere cseréje: Pákolicz helyét Kovács I Zoltán foglalta el.

70. perc: Litsingi sokat futott, elfáradt, ezért le is cserélték. Montvai a gyepen.

69. perc: Mitrovics kapus kétszer bizonytalankodott gyors egymásutánban, elöbb Bajzát éles szögből leadott erőtlen lövését szögletre ütötte, majd a sarokrúgást követően kis híján a győri támadók elé paskolta a játékszert.

67. perc: A kiugró Szaviccsal szemben szabálytalankodó Tokody kapott sárgát.

65. perc: Cserél az ETO, Józsit Bicak váltja.

56. perc: Litsingi mehetett volna egy az egyben, Supics azonban alig láthatóan visszarántotta, de ez pont elég volt ahhoz, hogy ne kerüljön gólhelyzetbe. Mészáros játékvezető nagyvonalúan továbbot intett.

55. perc: Áll a játék. Grkinics tűnt el a hazai tizenhatoson belül, a szerb játékos ütközhetett valakivel és ápolásra szorul, komolynak tűnik a baj, le is cserélték, Némedi állt be a helyére.

51. perc: Csordás 25 méterre a kaputól végzett el szabadrúgást, a rövid alsó felé tartó lapos lövése Sztevanovics kapus hibája miatt kipattant, a győri védők két hazai játékos elöl tisztáztak szögletre.

46. perc: Megkezdődött a második félidő. A szünetben cserélt a Kecskemét, Alempijevics helyén Menyhárt folytatja.

45+2. perc: Szünet.

45. perc: Bajzát ívelt a bal oldalról a hosszú irányába, labdája a frissen beállt Pákoliczot találta meg, Mitrovics bravúros mozdulattal ütötte oldalra a jobb alsóba tartó labdát.

40. perc: Csere a vendég oldalon, a sérült Jäkl helyett Pákolicz állt be.

39. perc: Nyom a KTE, előbb Csordás középre adását Yannick hagyta ki 3 méterről, majd újra Csordáshoz került a labda, aki a rövid alsót célozta meg, ám az ETO kapusa hárított.

36. perc: Jó keresztlabdákkal operálnak a vendégek, most Pintér nyújtotta meg, a hosszún Nikolov vette meg majd cselezett középre, lövése a rövid kapufa mellé szállt.

32. perc: Szép győri háromszögelés után Koltai bombázta a hosszú ficakba a lasztit, az asszisztens azonban lest jelzett.

31. perc: Koltai 28 méteres szabadrúgásával Bajzátot kereste a hosszún, aki senkitől sem zavartatva Mitrovics kapus kezébe fejelt.

29. perc: Kecskeméti szögletet követően a gólvonalról vágták ki a labdát Litsingi elöl.

22. perc: Félbeszakadt a mérkőzés, a játékosok a nagy melegre való tekintettel a pálya szélén frissítették magukat: ittak és mosakodtak.

21. perc: Grkinics gyorsan elvégzett szabadrúgása után Yannick indult a bal oldalon, középre adását Litsingi sarokkal vette vissza és tálalt a kameruni támadó elé, akinek gyatra lövése méterekkel kerülte el a kaput.

19. perc: A győriek inkább a bal oldalt eröltetik, Koltai már többször meghúzta a szélét, most épp szabálytalanul állították meg.

16. perc: Szavics 20 méteres bombájába léptek bele a győri védők.

12. perc: Egy hazai szöglet után már az egész stadion gólt kiáltott, a labda azonban Farkas fejese után a felső lécről, a fizika törvényeit meghazudtolva kifelé pattant.

1. perc: A Győr kezdte a harmadik fordulóból elhalasztott mérkőzést.

2008. szeptember 7, Kecskemét, Széktói Stadion, 3000 néző

Vezeti: Mészáros István (Viszokai László, Kis Zoltán)

Kecskemét:
Mitrovics – Schindler, Koncz, Grkinics, Farkas I. – Csukics, , Szavics, Alempijevic – Csordás, Yannick -Litsingi

Vezetőedző: Tomiszlav Szivics

Nyíregyháza:
Sztevanovics – Kovács, Pintér, Jäkl, Supics – Nikolov, Józsi, Tokody, Böőr, Koltai – Bajzát

Vezetőedző: Egervári Sándor

3 hozzászólás

 1. Prókai Károly

  2008. szeptember 7. vasárnap at 20:55

  Szép volt KTE!

 2. Leóóó

  2008. szeptember 7. vasárnap at 21:56

  Hajrá lilák!!! Hajrá KECSKEMÉT!!! Jól játszott a Győr , de a kecskemét kapta a dicső GYŐZTES nevet . CSak így tovább , Szép volt fiúk!

 3. Pingback: Így melegít a KTE | sport.vakum.hu

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..