kesport.hu

Csori szerint megtanult nyerni a KTE

Csordás Csaba – aki az eddigi mérkőzéseken Némedi távollétében a csapatkapitányi karszalagot viselte – azt mondta: végre megtanult nyerni a Kecskemét.

“Mindig ezt mondtam, hogy ha végre 1:0-ra nyerünk, és megtanulunk győzni, akkor talán ez végigkísérhet minket, és talán nem lesznek ilyen szériáink, mint, ami eddig volt, hogy sajnos, az utolsó pillanatokban elmentek meccsek. Remélem, ez kellő önbizalmat és erőt fog adni, hogy a következő hazai meccsünkön egy hasonló játékkal ismét nyeri tudjunk” – fogalmazott.

Ajánljuk:

Élő közveítés
I. félidő képekben
II. félidő képekben
Egervári beszólt

Hozzászólások

  1. Prókai Károly

    2008. szeptember 8. hétfő at 12:11

    Az utóbbi győztes meccseken a Mester dicsérte a győzelmeket, ami helyén való, ám mindig megjegyezte: a gól(ok)on túl számtalan helyzet maradt kihasználatlanul!

    Nos, Csordáséknak ezen kellene javítani: a helyzetek kihasználási arányán! Lásd az UTE elleni gólgazdag mérkőzést, meg a védelmet stabilabbá tenni, hogy három rúgott góllal a tarsolyban ne kelljen mégegyszer 0 ponttal levonulni a pályáról.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..