kesport.hu

“Stabilan az NB I-ben fognak maradni” – Puhl Sándornak tetszik a KTE játéka

Puhl Sándor épp Kecskemét közelében tartózkodott egy barátjánál szombaton, ezért úgy döntött, megnézi a KTE-Győr találkozót. A négyszer is a világ legjobb játékvezetőjének megválasztott 53 éves Puhl Sándornak annak ellenére tetszett a Kecskemét játéka, hogy a helyzetkihasználással még hadilábon állnak, és úgy véli, simán bent maradnak az NB I-ben.

Tisztelet a KTE-nek

„Az Újpest elleni meccsüket néztem a kecskemétieknek a televízióban, úgy másfél félidőt élőben pedig most először láttam a KTE-t focizni. Egy szimpatikus csapat benyomását keltik, főleg az szimpatikus bennük, hogy nem állnak be, hanem támadnak. Ez a játék pedig ahhoz áll közel, amit én szeretek” – nyilatkozta portálunknak Puhl.

A nyolc éve egy Ferencváros-Haladás bajnoki mérkőzést követően visszavonult bíró azt is hozzátette: minden olyan csapatot tisztel, amelyik előrefelé játszik, mert az ő nézetében a futball arról szól, hogy gólokat kell lőni, és szórakoztatni kell a közönséget.

Nem lesznek kiesési gondok

„Ha hiba csúszik egy-egy támadásba vagy, hogy éppenséggel a helyzetkihasználással még hadilábon áll a Kecskemét, az egy dolog, de szerintem az elszámolásnál nagyon sokat számít majd, hogy támadó játékot játszanak. Mondjuk az vitathatatlan, hogy ennyi helyzetből sokkal több gólt kell rúgni” – utalt arra, hogy a KTE több száz százalékos ziccert is elpuskázott a mérkőzésen.

Puhl Sándor úgy vélte, a harmadik fordulóból elhalasztott meccsen reális eredmény született, mert több helyzete volt a Kecskemétnek. „Én azt gondolom, hogy stabilan az NB I-ben fog maradni a KTE” – összegzett.

A Rába-partiak játékával kapcsolatban a következőképpen fogalmazott: „Kivárásra játszottak, megpróbáltak kontrákkal operálni. Aztán beleuntak a saját maguk játékába, és úgy gondolták, ezt kihúzzák egy döntetlennel. De ilyen a futball, hogy büntetett a sors.”

3 hozzászólás

 1. sopánka

  2008. szeptember 8. hétfő at 14:39

  Az év játékvezetője (vagy inkább a “világ legjobb játékvezetője” – de ezt Puhl el szokta utasítani.)
  Javítani!!!

 2. kM

  2008. szeptember 8. hétfő at 14:44

  Kössz a pontosítást!

 3. devil

  2008. szeptember 9. kedd at 13:40

  Stabilan bent fogunk maradni, de csak akkor ha nem adják el Yannick-ot.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..