kesport.hu

Sérüléshullám: Grkinicsnek elszakadt a vállszalagja, ősszel már nem játszhat

Ivan Lovrics után Goran Grkinics is hosszabb időre kidőlt a sorból. A KTE vezetőedzője az őszi szezonban már egyik futballista játékra sem számíthat.

A belső védő Goran Grkinics a Győr elleni bajnoki találkozó 55. percében sérült meg, egy lerántást követően elszakadt a vállszalagja. Azóta már megműtötték, rögzítették a vállát, hogy tehermentesítsék – mondta portálunknak S. Juhász Attila. A KTE-Ereco technikai vezetője hozzátette: Grkinics két hétig egyáltalán nem mozgathatja a vállát és egy műtét vár még rá, akkor a rögzítéseket távolítják el a vállából. A 29 éves szerb védő az őszi szezonban már biztosan nem léphet pályára.

A kecskemétiek másik belső védője, a horvát származású Ivan Lovrics Jászberényben, Magyar Kupa mérkőzésen szenvedett talpcsonttörést. Jelenleg járógipsz van a lábán, amelyet csak öt hét múlva vesznek le.

A KTE így hat forduló alatt elvesztette két alapemberét, akik ráadásul a védelem tengelyét alkották. Ivan Lovrics és Goran Grkinics eddig kimozdíthatatlan tagja volt Tomiszlav Szivics együttesének.

3 hozzászólás

  1. devil

    2008. szeptember 10. szerda at 14:07

    Kimozdíthatatlanok voltak, de nem a játéktudásuk miatt….
    Sajnálom őket és mielőbbi gyógyulást kívánok nekik.

  2. Pingback: Felépült sérültek, “kilincses” próbajátékosok a KTE-nél

  3. Pingback: Felépült sérültek, “kilincses” próbajátékosok a KTE-nél

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..