kesport.hu

Arccal a Siófoknak – 3:0 – Szavics bombájával és Montvai duplájával nyert a KTE

Az utolsó helyezett Siófokot fogadja a KTE-Ereco a bajnokság 7. fordulójában. A kecskeméti sportszeretők közül sokan átsétáltak a Delfin KC-Pick-Szeged kézilabda mérkőzésről a Széktói Stadionba. Nincs meleg, körülbelül 10 fok van, a nézők elővették téli ruháikat, néhányan kesztyűben szotyiznak.

Hatodik a KTE a bajnokságban! Mit szólsz ehhez?

  • Ez a reális, a középmezőny eleje. (41%, 26 Votes)
  • Jó a KTE, de nem ennyire, 8-10. helyre lesznek jók. (38%, 24 Votes)
  • Ez csak a kezdet, a dobogón végeznek. (9%, 6 Votes)
  • Ez csak átmeneti állapot, a Haladás és a Debrecen után visszacsúszik. (8%, 5 Votes)
  • Ez véletlen, most jól kijött a lépés. (5%, 3 Votes)

Eddigi szavazatok száma: 64

Betöltés ... Betöltés ...

92. perc: Vége a találkozónak, a KTE 3:0-ra verte a bajnokság utolsó helyezettjét, a Détári edzette Siófokot, és feljött a tabella hatodik helyére.

91. perc: Mogyorósi esernyő csele után Farkas tisztázott szögletre. A sarokrúgást követően majdnem szépített a Siófok, Fülöp remekbe szabott fejesét Mitrovics hihetetlen bravúrral ütötte ki.

88. perc. “Szép volt fiúk, szép volt fiúk” – skandálja a kecskeméti közönség.

86. perc: Mitrovics percei: elöbb Basara 30 méteres szabadrúgását hárította a levegőben úszva, majd a kipattanót is védte.

80. perc: Nem hoz szégyent mezszínére a Siófok, lassan a fél csapat besárgul, most Fülöpöt figyelmeztette a bíró.

GÓL! 78. perc: Siófoki védőtől kapott gólpasszt Montvai Tibor. Sütő akarta mellel hazatenni, labdája rövid volt, a kecskeméti cserecsatár lecsapott rá és gondolkodás nélkül vágta laposan a hálóba. 3:0

75. perc: Újabb siófoki sárga, Hegedűs kapta.

75. perc: Ndjodo dobta ki jobbra Takácsnak, középre tartó lövését a KTE kapusa lábbal hárította.

74. perc: Yannick helyett Alempijevics a Kecskemétben.

73. perc: Montvai lőhetett volna újra gólt. Balázs tálalt elé, visszahúzta, majd ballal a bal alsót vette célba, Milinte szögletre ütötte.

69. perc: Vendég csere: Lipcsei Rolandot Basara váltotta.

64. perc: Durvul a Siófok. A kiugró Yannickot hátulról csúnyán felrúgta Lipcsei, amiért a játékvezető sárgával figyelmeztette.

62. perc: Détári Lajos is cserére szánta el magát: Magasföldit Fülöp Zoltán váltotta.

61. perc: Habi kapott sárgát, mert felvágta Montvait az oldalvonal mellett.

58. perc: Ndjodo lépett ki lesgyanús helyzetben, a kifutó Mitrovics becsúszva tisztázott.

55. perc: Menyhárt le, Balázs be. Tomiszlav Szivics ismét cserélt.

GÓL! 50. perc: Szavics kitűnő érzékkel és tökéletes labdával kínálta meg Montvait, a szünetben becserélt csatár átvette, majd a büntetőterületen belülre érve kilőtte a kapu bal sarkát. 2:0

49. perc: Magasföldi szabálytalankodott Szaviccsal szemben, büntetése sárga lap lett.

47. perc: Menyhárt forgatta meg a siófoki védelmet a tizenhatos sarkánál, ballábas lövése még lepattant, ismétléséért viszont Milintének kellett nyújtóznia.

46. perc: A szünetben mindkét csapat cserélt, a Kecskemétben Litsingi helyén Motvai folytatja, míg Détári Lajos csapatában Takács Marcell kap lehetőséget, Bojtor ment el tusolni.

II. félidő

45. perc: Egyperces hosszabítás után Szabó Zsolt lefújta az első félidőt.

38. perc: Ndjodo ugrott ki egy az egyben, ám elpepecselte a ziccert, Koncz mentett.

37. perc: Menyhárt tarotta meg jól a labdát a jobb szélen, Szavicshoz passzolt, aki egyből Litsingi elé pergetett, lövése nem sikeredett tökéletesre, mellé ment.

35. perc: Csordás jobb oldali bedobása után Csukics adott be, a középen érkező Litsingi elöl egy hajszállal sikerült kifejelniük a lasztit a balatoniaknak.

31. perc: Schindler bizonytalankodott a tizenhatos sarkánál, a labda így Ndjodo elé került, középre tartó lövése nem okozott gondot Mitrovics kapusnak.

27. perc: Mogyorósi küldte el Schindlert a félpályánál egy szép csellel, balra dobta Ndjodonak, akinek beadását Köntös próbálta a kapuba fejelni, de csak úgy fért a játékszerhez, hogy lerántotta védőjét, sárgát kapott érte.

21. perc: Mogyorósi vágta fel Yannickot 25 méterre a kaputól, a bíró a zsebéhez nyúlt, a sárga kártyát viszont mégsem vette elő. A siófoki védő szóbeli figyelmeztetéssel megúszta.

16. perc: Ndjodo forgatta meg Némedit, középre adását alapvonalon túlra fejelték a kecskeméti védők.

11. perc: Ismét gólt rúghatott volna a KTE. Csordás labdájával Litsingi lépett ki, nem szaporázta eléggé, utolérték, középre adását pedig Sütő Yannick elöl tisztázta szögletre, Szabó játékvezető azonban kirúgást ítélt.

7. perc: Csordás, Yannick összjáték után Csukics elé került a labda 25 méterre a kaputól, a vállalkozó szellemű légiós lövése fölé szállt.

4. perc: Ndjodo húzott el a jobb szélen. A Fraditól igazolt csatár ahogy a tizenhatoson belülre ért, egyből tüzelt. Bombája centikkel kerülte el a jobb alsót.

GÓL! 1.perc: Csordás visszapassza után Litsingi 18 méterről leadott lövésébe még belevetődtek, de az érkező Szavics ballal 20 méterről erősen kilőtte a jobb alsót, a labda a kapufáról vágódott a hálóba. 1:0

1.perc: Csordás passzol Litsingihez, a KTE kezdte a találkozót.

I. félidő

2008. szeptember 13., Kecskemét, Széktói Stadion, 4000 néző

Vezeti: Szabó Zsolt (Kispál Róbert, Szpisják Zsolt)

KTE-Ereco:
Mitrovics – Schindler, Koncz, Némedi, Farkas I. – Csukics, Szavics, Menyhárt – Csordás, Yannick – Litsingi

Vezetőedző: Tomiszlav Szivics

BKF Siófok:

Milinte – Mogyorósi, Hegedűs Gy., Sütő, Köntös – Kanta, Habi, Lipcsei, Magasföldi – Ndjodo, Bojtor

Vezetőedző: Détári Lajos