kesport.hu

“Egységes, egymásért hajtó játékosokból álló csapat a Kecskemét”

Bozóky Imre, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) korábbi elnöke rendszerint feltűnik a KTE-Ereco hazai mérkőzésein, így tőle is megkérdeztük, mi a véleménye a csapat teljesítményéről.

„Tavaly is voltam nagyon sok mérkőzésen, és örülök, hogy feljutott a csapat az NB I-be. Annak pedig külön örülök, hogy ilyen jól szerepel” – kezdte az értékelést. Bozóky Imre szerint addig, amíg jön az eredmény, semmi probléma nincsen, és reméli, ez így lesz egész idényben. „Azt gondolom, hogy, aki kint volt a Siófok elleni bajnokin, az pontosan látja, hogy egy egységes, egymásért hajtó játékosokból álló csapat a Kecskemét, amely hozza az eredményt, és ez a legfontosabb” – mondta.

Az MLSZ korábbi elnökének nincs összehasonítási alapja, hiszen nem nagyon jár mérkőzésekre. „Néha még elmegyek Székesfehérvárra, egyébként nem szoktam futballmérkőzéseket látogatni. Ettől függetlenül azt gondolom, hogy ebben az NB I-es mezőnyben, ha jól össze van rakva a csapat, és az erőléttel sincs gond úgy hatvan-hetven percig, és pláne, ha van egy-két kimagasló teljesítmény, mint amit itt is láttunk, akkor biztos, hogy jó helyen fog végezni a gárda.”

„Ha ilyen egységesen, alázattal és lelkesedéssel fognak játszani, akkor sok örömet okoznak majd a publikumnak, és biztosan nem lesznek kiesési gondok” – zárta mondandóját, a jelenleg ügyvédként dolgozó Bozóky.

Hatodik a KTE a bajnokságban! Mit szólsz ehhez?

  • Ez a reális, a középmezőny eleje. (41%, 26 Votes)
  • Jó a KTE, de nem ennyire, 8-10. helyre lesznek jók. (38%, 24 Votes)
  • Ez csak a kezdet, a dobogón végeznek. (9%, 6 Votes)
  • Ez csak átmeneti állapot, a Haladás és a Debrecen után visszacsúszik. (8%, 5 Votes)
  • Ez véletlen, most jól kijött a lépés. (5%, 3 Votes)

Eddigi szavazatok száma: 64

Betöltés ... Betöltés ...

Hozzászólások

  1. devil

    2008. szeptember 16. kedd at 14:05

    Kiesési gondok?Ez meg miről beszél?Amúgy szokott meccsre járni, csak inkább a Bajnokok Ligája, Eb, Vb, ilyesmik érdeklik

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..