kesport.hu

“Nagy játékosok nagy meccseken születnek”

„Tényleg büszke vagyok a játékosaimra, mert a legjobb meccsünket játszottunk az NB I-ben” – Tomiszlav Szivics így értékelte a 3:0-ás kecskeméti sikerrel zárult találkozót. A Debrecen elleni bajnoki találkozó sikere a vezetőedző szerint a letámadásnak köszönhető.

„Közvetlenül a meccs előtt derült ki, hogy Szavics nem tudja vállalni a játékot, és ez csak egy plusz adott a többieknek, mert társai nagyon szeretik őt. Ekkor azt mondtuk, akkor most neki is játszunk. És ez így is lett, mindenki hozta azt a pluszt, ami a sikerhez kellett” – emlékezett vissza Tomiszlav Szivics a mérkőzés előtti pillanatokra.

A vezetőedző szerint az volt a kulcs, hogy a KTE végig letámadta a Debrecent. „Idáig sokszor volt, hogy a Debrecen hátrányból tudta visszahozni a meccset, de ez ma nem történt meg, mert a KTE erőben nagyon jó.”

A 19 éves Hegedűs Ádám – aki egy kisebb olaszországi kitérő után jött vissza Kecskemétre – most harmadszorra kezdett a KTE első csapatában, és kiváló teljesítménnyel rukkolt elő pénteken este. A Virtus Casarano itáliai klubot is megjárt támadó játékáról a szerb szakember a következőket monda. „Ez nagyon nagy napja volt Kecskemétnek és Hegedűs Ádámnak. Én láttam, hogy ő tehetséges gyerek, és vártam azt a pillanatot, amikor lehetőséget adhatok neki. A történelem azt mondja, hogy a nagy játékosok nagy meccseken születnek.”

AJÁNLJUK: élő közvetítés a KTE-Ereco – DVSC – TEVA bajnoki találkozóról

Képek a kecskeméti 3:0-ról.

Hozzászólások

  1. Pingback: Évvégi interjú: Tomiszlav Szivics

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..