kesport.hu

DeAndre Haynes a hét embere – új szavazás indul – FRISSTÍVE!

Múlt héten útjára indítottuk, ezen a héten lezárjuk: az első “Hét embere” szavazás győztese az Univer-légiós DeAndre Haynes, aki mind a Gazdavár Kupán, mind a Szolnoki Kupán a legjobb játékos címet érdemelte ki. Az új szavazást a bejegyzés alján találod.

Haynes augusztus 29-én, két nappal a hamar retúrgépre szálló kanadai Ricky Volcy előtt érkezett az Univerhez, és azóta az edzéseken, a felkészülési meccseken, és a kupákon is bizonyította Zsoldos Andrásnak és az Univer szurkolóinak, hogy helye van a kezdők között.

Mint a képernyőképből is kiderül, a nem feltétlenül kosaras termetű, ám annál több lepattanót és büntetőt értékesítő Haynes lett a kesport.hu első ‘Hét embere’ szavazásának győztese.

Haynes 224 szavazatból meggyőző fölénnyel hasított ki magának 86 voksot, azaz az összes szavazat 38,4%-át. Olvasóink szavazatai alapján a második helyezés a Kalo-Méh KRC vezetőedzőjéé, Gyurkó Sándoré, aki 53 klikket zsebelt be (23,7%). Szorosan követte őt Csordás Csaba, a KTE-Ereco csatára, aki csupán 4 szavazattal maradt le a dobogó második fokáról (21,9%). 36 szavazatot (16,1%), így 4. helyezést ért el a büntetőkezű Kekezovic, aki háríthatatlanul dobálta a gólokat a füredi kapuba.

A kesport.hu gratulál a győztesnek és a többi résztvevőnek is, mert az eredménytől függetlenül az említett sportemberek igazán sokat tettek a héten a kecskeméti sportéletért, a kecskeméti szurkolókért.

Nektek köszönjük a klikkeket, és – ahogyan ígértük -, holnap elkészítjük a szavazás nyertesével az interjút. Amennyiben te is kérdeznél a hét győztesétől, tedd fel kérdéseidet a kesport@gmail.com címen!

És akkor lássuk az új szavazást, melyre szintén egy héten át lehet klikkelgetni:

<

Klikkeljetek szorgosan, a következő nyertest is meginterjúvoljuk majd.

3 hozzászólás

 1. Pingback: Propeller

 2. vaggab

  2008. október 21. kedd at 15:33

  a hét újságírója Kobza Miklós

 3. charlie

  2008. október 21. kedd at 17:18

  Az bizony! Hát még akkor, ha a jövő reménységeiről is összefésül egy anyagot, akik majd néhány év múlva kerülhetnek a jelöltek közé, léphetnek Kekezovic nyomába…:-)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..