kesport.hu

Újabb fronton a KKC

MAFC – KKC
Női kosárlabda mérkőzés, Magyar Kupa országos selejtező III. forduló
Dátum: 2008. október 26. 17:30 óra
Helyszín: Budapest, 1092 Kinizsi u. 1-7.

A sikeres bajnoki kezdet, s a két győzelem után a kecskeméti női kosárlabda csapat a Magyar Kupában is leteheti névjegyét. Vasárnap kora este a fővárosban a MAFC csapata ellen lépnek pályára.

Egy mérkőzés dönt a továbbjutásról

Az országos selejtező 3. fordulójában kapcsolódik be a kecskeméti csapat a Magyar Kupa küzdelmeibe. A csapatok ezen a szinten még nem oda-visszavágós rendszerben játszanak, a továbbjutás mindössze egy mérkőzésen dől el. Mivel a felek azonos szintűek, így sorsolás döntött a helyszínről, amely ezúttal a budapesti csapatnak kedvezett. Amennyiben a hírös városiak megismétlik az elmúlt heti debreceni teljesítményüket, úgy jó eséllyel pályáznak a győzelemre.

Sérült bedobó

A csapat a hét elején videózott, felvételről elemezték az első két bajnokijukat. A hét többi napján az edzések mellett uszoda és szaunázás tarkította a felkészülést. A pénteki edzésen Tóth Edit sérülést szenvedett, így valószínűleg az ő játékára és pontjaira nem számíthat vasárnap Tóth Viktor edző. A többiek ugyanakkor egészségesek, és jó hangulatban várják a folytatást.

Meglepetés az ellenfélnél?

A zuhanyhíradó szerint a MAFC elleni mérkőzésen a sportág rajongói meglepetésre számíthatnak. Az egyetemi csapatban szerepelhet egy olyan fiatal játékos, aki nemrég hagyta abba aktív pályafutását általános megdöbbenésre. Amennyiben visszatér, úgy egészen biztosan komoly erősítést jelent a vendéglátók számára.

gyz

Hozzászólások

  1. Pingback: Propeller

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..