kesport.hu

Prukner szerint megérdemelt a győzelem

A Kecskemét – Kaposvár bajnoki találkozó után a két csapat vezetőedzője sajtótájékoztatón értékelte a látottakat.

Prukner László (Kaposvár):

“Először is szeretnék köszönetet mondani a kecskemétieknek, hogy a tegnap biztosítottak nekünk öltözőt és futballpályát az edzésünkhöz. Kecskemét eddigi szereplése nem véletlenszerű. Remélhetőleg egy olyan új vidéki futballbázis épül az országban, ahová érdemes lesz futballmeccsre járni.”

“Rátérve a mai találkozóra: úgy gondolom, a 90 perc talán a sajtó képviselőit is kielégítette, legalábbis a küzdelem és a gólok száma biztos. Mind a két csapatnak voltak szépen felépített támadásai. A KTE és mi is nagyon nehéz helyzetben voltunk, mert rengeteg a sérült. Igyekeztünk felkészülni a Kecskemétből, feltérképeztük őket.”

“Egy nagyon furcsa mérkőzés volt. Úgy gondolom, hogy az első pillanattól kezdve mind a két csapat győzelemre játszott, akarta játszani a futballt. Ezen a mai estén úgy érzem, mindent megtettünk a győzelemért, még akkor is, ha súlyos egyéni hibákat vétettünk, és ebből kaptuk a gólokat. Ha a mérkőzés egészét nézem, akkor azt kell mondanom, megérdemelten nyertünk, attól függetlenül, hogy 75 percig emberelőnyben játszottunk.”

AJÁNLJUK:
Tomiszlav Szivics nyilatkozata
élő közvetítés

Hozzászólások

  1. Pingback: Propeller

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..