kesport.hu

“Ez olyan, mint a felfügg. börtönbüntetés” – írásbeli figyelmeztetés a KTE-nek

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) írásbeli figyelmeztetésben részesítette a KTE-Ereco csapatát a Kaposvár elleni hazai bajnokin történt szurkolói rendzavarások miatt. A kecskemétiek védője, Schindler Szabolcs pedig egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott, amiért a 16. percében kiállították.

Kassai játékvezető szombaton a 16. percben azért mutatta fel a piros kártyát Schindler Szabolcsnak, mert utolsó emberként lerántotta a kilépő Nikolicsot. A tizenegyest végül Zahorecz kihagyta, de a KTE 80 percig emberhátrányban játszott. A rutinos hátvédnek – aki a meccs másnapján ünnepelte 34. születésnapját – ez volt az első piros lapja, pedig 303. NB I-es találkozón is szerepelt már.

Kedden az MLSZ Fegyelmi Bizottsága továbbá írásbeli figyelmeztetésben részesítette a KTE-Ereco csapatát a hét gólt hozó bajnoki találkozón tapasztalt szurkolói rendbontások miatt. “Ez olyan, mint a felfüggesztett börtönbüntetés, ha legközelebb ilyen előfordul, megbüntetnek duplán” – vélekedett portálunk érdeklődésére Losonczy László.

A csapat ügyvezető igazgatója azt is elmondta, a 62. percben, amikor a csereként beálló Alempijevics egyenlített, akkor dobáltak be a szurkolók PET palackokat örömükben.

“Ami üres volt, az a salakra esett, amiben volt folyadék, az messzebbre ment. Üveget már nem engedünk be a stadionba, néhányat azonban mindig be tudnak csempészni. Kérek mindenki, hogy a jövőben ne dobáljanak semmit a pályára, mert az veszélyes dolog, még valakit eltalálhatnak” – tette hozzá Losonczy.

6 hozzászólás

 1. microlas

  2008. október 29. szerda at 17:02

  nem értem amúgy.

  a SAJÁT gólunknál minek kell dobálni?

 2. Heszusz

  2008. október 29. szerda at 19:20

  “Üveget már nem engedünk be a stadionba”
  Ja, csak a büfében lehet kapni…
  Szerintem egyébként a partjelzőnek szánták, de sajnos nem sikerült rögtön kideríteni ki volt az elkövető. Dehát ott vannak ugye a csodaszuper térfigyelő kamerák, az ilyen embereket kellene kikockázni, nem az igazi szurkolókat…

 3. lacó

  2008. október 30. csütörtök at 14:52

  Kassai meg csináljon magának kistestvért.Elcsalta a meccset, kár volt hazaengedni.A palackdobálás helyett a főbejáratnál kellett volna várniuk az “ultráknak” reá.

 4. microlas

  2008. október 31. péntek at 10:14

  jó lenne, ha levetkőznéd az ultrákkal kapcsolatos sztereotípiáidat. itthon kaptunk 4 gólt, ez még 10 emberrel sem fér bele, ennyi. megverhetted volna te is kassait. idézőjelben persze.

 5. drahos

  2008. november 1. szombat at 14:52

  Kiemelt készültséget rendelt el a szlovák rendőrség a magyarlakta Dunaszerdahelyen, ahol a helyi futballcsapat a pozsonyi FC Slovannal játszik kupameccset telt ház előtt.

  A városba több száz egyenruhást vezényeltek, és szesztilalmat vezettek be. Riadóztatták a vasúti rendőrséget is, amely a pozsonyi főpályaudvartól a dunaszerdahelyi stadion vendégszektoráig kísérik a fővárosi szurkolókat. A találkozóra valószínűleg Fradi-drukkerek is érkeztek. Ők bizonyára nem felejtették el az 1992-es Slovan-FTC Bajnokok Ligája találkozót, amelynek 60. percében maszkot viselő szlovák kommandósok támadtak a magyar szurkolókra a pozsonyi csapat stadionjában.

  Mint a hírTV helyszínen tartózkodó tudósítója beszámolt, óriási a rendőri készültség a dunaszerdahelyi stadion környékén, a Magyarországról érkező szurkolókat pedig többször megállították, valamint megmotozták a rendőrök. A beszámolók szerint Békéscsabáról, Kecskemétről, Budapestről és Debrecenből is érkeztek szurkolók a rangadóra, fél órával a meccs kezdete előtt pedig már 10 ezren tartózkodtak a 6 ezer férőhelyes arénában.

  (hírTV)

 6. lacó

  2008. november 1. szombat at 21:52

  microlas a 4 kapott gólból 2 les volt.Szerintem meg ennyi bírói hiba nem fér bele egy meccsbe sem.Kassai csalt és b*ssza sz*jba az annyát.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..