kesport.hu

KTE-Baktalórántháza – 4:0 – élő közvetítés

A Ligakupa 3. fordulójában a másodosztályú Baktalórántházát fogadja a KTE-Ereco. A vendégek késve érkeztek, így a mérkőzés kezdete is csúszik.

90+2.perc: Szöllősi sporttárs véget vet a találkozónak. Végeredmény 4:0.

91.perc: Nagy József íveléséből Ossila kiszorított helyzetből fejelt a hálóba, 4:0.

90.perc: Kettő perc hosszabbítás.

77.perc: Öngól! Koskovits egy ártatlannak tűnő beadásba tette bele a lábát, ezzel megtréfálva saját kapusát, 3:0.

76. perc: Balázs dobta ki a játékszert Menyhártnak a jobb szélre, aki jó átvétel után egyből lőtt. A kapus lábbal menteni tudott.

75.perc: Szavics lőtt 18 méterről. Kissé erőtlen lövését magabiztosan fogta Nagy kapus.

71.perc: Cserélnek a vendégek: Rákóczi helyén Szilágyi Krisztián kap lehetőséget.

62. perc: Szivics mester kihasználja a maradék két cserelehetőséget: Rusvay és Menyhárt érkezik, Csukics és Litsingi hagyják el a pályát.

61.perc: Ossila elé került a labda a kaputól 14 méterre. Kisodródott helyzetből tűzte rá a labdát. Nagy védett. Csere: Bodnárt váltotta Szenes István.

58.perc: Ajtó-ablak helyzet Litsingi előtt. Első lövésébe a kapus beleért, majd a lecsorgó labdát egy visszaérő védő tarkójára rúgta, így kimaradt az óriási lehetőség.

57.perc: Bal oldali szabadrúgást végezhetett el a hazai csapat. Szavics Csukics elé gurította a labdát, aki középről 23 méterről alig tévedett. A labda centikkel kerülte el a jobb kapufát.

51.perc: Szép kecskeméti akció végén Ossila készítette le a labdát Litsinginek, aki higgadtan a bal alsóba gurított, 2:0.

50.perc: Szavics lecsorgó szögletét Balázs József vágta a kapu fölé.

46.perc: Cserék mindkét oldalon. B’háza cseréi: Szabó helyén Zámbori, Kozma helyett Illés, KTE cseréi: Gyagya le Balázs be, Koszó helyett Nagy J. , Montvait Ossila váltja.

II.félidő

45.perc: Némi hosszabbítás után Szöllősi játékvezető lefújta az első félidőt, 1:0.

41.perc: Kozma végzett el ismét szabadrúgást a bal oldalról. Lefelé csapódó lövését Tóthnak kellett kitornáznia.

36.perc: Némedi viharzott el a jobb szélen egészen az alapvonalig, visszapassza Montvait találta meg, aki nagy erővel a felső lécet találta telibe.

32.perc: Kozma József végzett el 25 méterről szabadrúgást, bal alsóba tartó lövését Tóth jó érzékkel védte.

30.perc: Tolnai buktatta Litsingit a büntetőterületen belül, a bíró a tizenegyes pontra mutatott és egyben sárgát is adott. A büntetőt Némedi értékesítette, 1:0.

24.perc: Szabó Mihály kapott sárgát.

22.perc: Unalmasan folydogál a mérkőzés. A Kecskemétnél van többet a labda, ám a betömörülő baktalórántházi védelmet nem sikerül feltörni.

14.perc: Kényszerű csere a vendégeknél. A megsérült Deák Tibort Nagy II. Zoltán váltja.

7.perc: Szavics labdájával lépett ki Montvai a jobb szélen, a tizenhatosra érve befelé cselezett, centerezését kifejelték a baktai védők.

3.perc: Szavics szögletét követően Litsingi fejelt kapura. Nagy a kapu bal oldalába tartó labdát tolta szögletre.

1.perc: A hazaiak kezdik a mérkőzést, 16 perc késéssel indul a találkozó.

I. félidő

2008. 10. 29., Kecskemét
Széktói Stadion, 150 néző
Vezeti:Szöllősi Ferenc (Vígh Tibor, Agócs János)

Ligakupa, 3. forduló, KTE-Ereco – Baktalórántháza VSE

KTE-Ereco: Tóth – Koszó, Gyagya, Bagi, Farkas – Alempijevics, Csukics, Némedi, Szavics – Montvai, Litsingi

vezetőedző: Tomiszlav Szivics

Baktalórántháza VSE: Nagy – Mező, Bodnár, Deák, Koskovits – Rákóczi, Kozma A., Kozma J., Szabó – Tóth, Tolnai

vezetőedző: Kovács János

19 hozzászólás

 1. Pingback: Propeller

 2. charlie

  2008. október 29. szerda at 15:20

  Szerény véleményem szerint, talán tényleg nem kellene minden bajnoki és minden kupamérkőzés szintjén ugyanazoknak (a legjobbaknak) szerepelni… így ezt a döntést, mely szerint nem a legjobb összeállításban lép pályára a KTE, csak helyeselni lehet…. Talán a sérülés is kevesebb lesz….

 3. balint

  2008. október 29. szerda at 15:27

  Ha rápillantunk azonban a végleges összeállításra, akkor láthatjuk, hogy ez nem olyan tartalékos felállás, a középpálya és a csatársor szinte megegyezik a legutóbbi bajnokin szerepeltetett játékosokkal. Tényleg amúgy mennyit csúszik a meccs??

 4. hűha

  2008. október 29. szerda at 15:35

  Érdemes elolvasni egyébként a mai Népdszabadság utolsó oldalán Hegyi Iván írását az “Iga Kupáról”. Hát kb ennyit ér az egész

 5. charlie

  2008. október 29. szerda at 15:37

  A véleményem még az előrejelzés alapján írtam, ám az összeállítás milyenségére utaló mondatocska, már jó érzékkel lekerült az írás elejéről, met a tényleges összeállítás alapján már alig van különbség a legjobbtól:-)))

 6. charlie

  2008. október 29. szerda at 15:51

  Hát tényleg jó ez a Hegyi-beszéd….

  http://nol.hu/sport/lap-20081029-20081029-45

 7. hűha

  2008. október 29. szerda at 16:15

  Van benne “némi” igazság. És, ha még azt is hozzávesszük, hogy a baktalórántházaiak 16 percet késtek, akkorkiválóan látszik, mennyi is ér ez az egész. Nem baj, hajrá KTE! Minden meccsen nyerni kell!

 8. redmiller

  2008. október 29. szerda at 16:18

  Hajrá KTE! :)

 9. charlie

  2008. október 29. szerda at 16:43

  Nem az a baj, hogy a KTE a majdnem legjobb összeállításban lép pályára, már-már minden fronton, hanem az, hogy a csapat hátsó alakzata így lassan, de biztosan, teljesen elfogy – márpedig arra a dobogóra, a bajnokságban eddig látottak alapján fel kellene kúszni a bajnokság végére – ugyanakkor a fiatalok meg nem játszhatnak annyit, mint amennyit a fejlődésük érdekében játszaniuk kellene….

  A hét hősével meg abban nagyon egyet lehet érteni, hogy HAJRÁ KTE!

 10. microlas

  2008. október 29. szerda at 17:10

  charlie, az a baj, hogy az elvárásaid túl magasak. dobogóra? nem a biztos középmezőnyt kellene inkább megcélozni? az első szezonban az első háromba jutás eléggé irreális követelmény, még akkor is, ha jó csapatunk van.

  ugyanez volt a baj az nb2-ben is. sok ember már csaknem bl-t tervezget. annál nagyobb a koppanás kudarcokkor, annál nagyobb az elégedetlenségm, ha ne adj isten kikapunk az nb1-ben. miért? mert TÚL magas a közönség elvárása.

 11. redmiller

  2008. október 29. szerda at 17:13

  Mikor majd a BL döntőt várják el… Vicc az egész! Nem ártana, hanem a föld felett 30 centivel járnánk…

 12. xxx

  2008. október 29. szerda at 17:17

  Álmodozni lehet, a csapatunk is helytáll az NB1-ben. Az meg csak jó lenne ha dobogon végeznék, én is erről álmodok, nem bánom ha koppanok!

  Hajrá LILÁK, csak a KTE!

 13. gyz

  2008. október 29. szerda at 18:14

  nincs azzal gond, ha álmodozunk!
  mi a szurkolók vagyunk, nem a vezetőség, így aztán nekünk baromi könnyen megy ez ;-)
  azzal meg főleg nincs gond, ha a csapat ősszel az első 6-ban végez, mert akkor tavasszal még csak véletlenül sem kell a kiesés/bentmaradás gondolatával foglalkozni, s egy szép első évadot tudhatunk majd magunk mögött! ennél jobbat talán senki sem kívánt volna látatlanban tavaly év végén.

  a kérdés az, hogyan tovább majd a soron következő évadokban, csak mert előbb-utóbb minden véget ér, ahogy a “Szivics-csoda” is egyszer…

 14. charlie

  2008. október 29. szerda at 22:34

  Én meg amondó vagyok, hogy csak igyekezzünk a dobogóra – hisz olyan csapatokat vertünk, akikre legszebb álmunkban sem gondoltunk – amely csapatok legyőzése után már álszerénység lenne, a biztos bennmaradást célként a lila zászlóra tűzni… Hajtsunk a dobogóért, és ha ez nem sikerül, akkor egy igazi KTE szurkoló majd annak is örül, ha újonc csapatának “csak” a hatodik helyen sikerül végezni…

  Én azért “örültem” a híradás elején közölteknek, mely szerint tartalékos lesz a KTE (álhírnek bizonyult) a mai meccsen, mert végre egy kis szusszanáshoz jutnak a KTE játékosok a meccsdömpingben. Különösen gondolok itt a védőkre, mert a legnagyobb terhelésnek ők vannak kitéve, és nem véletlen, hogy lassan elfogynak a sok sérülés és kiállítások miatt… A nagyoknak, talán csak a bajnoki és a MK-mérkőzésekre kellene koncentrálni, hogy megmaradjon az esély akár a dobogóra is… Ne azért szálljon el a KTE esélye a jó helyezésről, mert a kórházban ápolt játékosok – ha egészségesek lennének – belőlük jobb együttest lehetne majdan összeállítani, mint amit estleg a pályára lépők alkotnak…

  Aztán van olyan is, hogy túlversenyeztetik a játékosokat. Ez nem olyan mint a 10-es busz a Kiskörúton, amely nap, mint nap, reggel elindul, majd este leáll és ezt hétről hétre hibátlanul végzi, .soha nem tér le az útvonaláról…

 15. lacó

  2008. október 30. csütörtök at 12:37

  Nem értem milyen meccs dömpingről beszéltek.Nagyon kevés meccset játszanak a magyar csapatok és nem értem miért kellene 1 hétig pihenni 1 meccs után.Úgy látom a csapat legbiztosabb tagja FARKAS! :DDD

 16. charlie

  2008. október 30. csütörtök at 13:25

  Lacó ajánlom figyelmedbe az itt olvasható hírt:

  http://kesport.hu/2008/10/30/csavarkivetel-gipsz-es-tokszalag-ot-serult-a-kte-nel/

  Elég jó kis játékosok, nem?

 17. lacó

  2008. október 30. csütörtök at 14:45

  Kíváncsi leszek, hogy a szerb sérültek mennyit fognak majd játszani az nbIII-as csapatban, amíg visszanyerik az erőnléti állapotukat..
  Van rá 1 söröm charlie.

 18. charlie

  2008. október 30. csütörtök at 16:41

  Lacó, állja!

  Bár én annak örülnék, ha a többi visszajátszó sem szerepelne olynn nagyszámban, mint tették eddig, hanem az oda szerződtetett játékosok kapnának több lehetőséget, sőt nem több lehetőséget, egyáltalán LEHETŐSÉGET….

 19. sopánka

  2008. október 30. csütörtök at 16:49

  Arra kíváncsi leszek hogy a sasok ellen milyen összeállítással megyünk a kilenckerbe a jövő héte. Igaz hogy nem nagy jelentősége van ennek a tartalékoskupának, de valamit villantani kéne, tekintve hogy a sporttévé is kíváncsi lesz rá. Jó igaz, a sasok minden meccsét nyomják, akármilyen csabagyöngye csapattal is jáccik.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..