kesport.hu

Ultrahangos vizsgálatra megy Bíró Balázs

Bíró Balázs csütörtökön reggel megy orvoshoz, akkor tudnak majd többet mondani sérüléséről.

A Budapest Bank Kecskeméti KC irányítója, Bíró Balázs szerdán Orosházán sérült meg Magyar Kupa meccsen, amelyen a kecskemétiek 33:30-ra győztek, és bejutottak a legjobb 16 csapat közé. Egy lerohanás közben meglökték, és rosszul fogott talajt, a lovaglóizma sérült meg.

Skaliczki László, a csapat vezetőedzője a meccs után azt nyilatkozta, vagy elszakadt vagy csak meghúzódott Bíró lovaglóizma. Hogy mennyire komoly a sérülése, az csütörtökön derül ki, amikor ultrahangos vizsgálaton esik majd át az irányító – mondta el a kesport.hu-nak Mészáros Nándor, a Budapest Bank Kecskeméti KC technikai vezetője.

Kerestük Bíró Balázst is telefonon, de ez idáig nem sikerült elérnünk.

FRISSÍTVE:

Nemsokkal cikkünk megjelenése után Bíró Balázs visszahívta telefonon portálunkat. A 25 éves kézilabdázó azt mondta, csütörtökön reggel 8 órára megy az ultrahangos vizsgálatra, amikor is kiderítik majd, hogy húzódás vagy vérömleny keletkezett a lovaglóizmában. Bíró Balázs szerint szakadásról nincs szó, mert akkor jobban fájna a sérült testrész.

Az orvosok elsődleges célja lesz, hogy a Tatabánya elleni meccsig hadra fogható állapoba hozzák az irányítót.

Hozzászólások

  1. Pingback: Propeller

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..