kesport.hu

A legjobb nyolcért a Szolnok ellen

Hazai pályán fogadja a Kecskeméti KC az élvonalbeli Szolnok NKK csapatát. A tét a Magyar Kupa nyolc közé kerülés, a továbbjutás pedig ezen az egy mérkőzésen dől el.

A kecskeméti siker mindenképpen hatalmas bravúr lenne a Tisza-parti együttes ellen, amely az NBI hetedik helyét foglalja el, miután eddigi tíz mérkőzéséből 4 győzelem és 6 vereség a mérlege. A találkozó érdekessége, hogy szolnoki színekben pályára lép Darida Csilla, Hegedűs Rita és Szabó Viktória, ők mindhárman Kecskeméten nevelkedtek.

Tóth Viktor edző büszke arra, hogy a MAFC elleni továbbjutást követően a legjobb nyolc közé kerülésért játszik a csapata. „NBI/A csoportos ellenfelet látunk vendégül és hozunk a városba. A találkozó esélyese papírforma szerint a Szolnok, de igyekszünk meglepetést okozni és a magunk játékát játszani.”

A nyári felkészülési időszakban kétszer is nekifeszült egymásnak a két társaság, akkor az első alkalommal ordított a különbség a Szolnok javára, míg a második mérkőzés a Kecskemét jó játéknak köszönhetően meglepően szorosra sikerült. Bátor és lendületes játékkal kaparhatja ki a gesztenyét a hazai gárda, és hozhat elitalakulatot a nyolc között a városba.

Kecskeméti KC – Szolnoki NKK
Női kosárlabda mérkőzés, Magyar Kupa nyolcaddöntő
Dátum: 2008. november 29. 15:00 óra
Helyszín: Kecskemét, Bolyai János Gimnázium

GYZ/BE

Hozzászólások

  1. Pingback: Propeller

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..