kesport.hu

Kecskeméti futsalos a magyar válogatottban

U 21-es magyar futsal válogatott hétfőn este Budafokon barátságos mérkőzésen fogadta a hollandok korosztályos együttesét. Frank Tamás együttese 1-1-es félidő után 3-2-es vereséget szenvedett. A magyar csapatban kezdőként kapott lehetőséget a Hírös Futsal Club SE fiatal tehetsége, Bertus Lajos.

A 300 néző előtt rendezett összecsapáson a mieink Gremsperger Gábor – Frank Péter, Bertus Lajos, Rábl János, Dávid Richárd összeállításban kezdtek, csereként pedig Simon Ádám, Füzy Zsolt, Nagy Roland, Száraz Szabolcs, Nagy Zsolt, Kertészt Gergő, Laucsek Csaba kapott lehetőséget.

A magyar válogatott a hatodik percben vezetést szerzett: egy kontratámadás végén Frank Péter lőtt éles szögből a hálóba. Ezután azonban a vendégek kerültek fölénybe, s El Adel a 12., a 18. és a 29. percben is a kapunkba lőtt.

A mérkőzés utolsó találata ismét a miénk volt, egy, a kapufáról kipattanó labdát Füzy Ákos vágott a hálóba, így a meccs 3-2-es holland sikert hozott.

A két csapat kedden 19 órakor Üllőn ismét összeméri erejét.

(mlsz.hu/kesport.hu)

Hozzászólások

  1. Pingback: Propeller

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..