kesport.hu

Ingyenes hőlégballonozás szombaton!

Mikulás napi ingyenes hőlégballon kirándulást szervez a Hírös Ejtőernyős és Hőlégballon SE szombaton 13 órától.

A széchenyivárosi kispiacnál már szombaton délelőtt elkezdik a készülődést, hogy 13 órára minden stimmeljen a hőlégballonozáshoz. Az egyesület elnökétől, Sutus Andrástól megtudtuk, három darab 60-70 méteres kötéllel feszítik majd ki a hőlégballont, amellyel így 30-40 méter magasba utaztatják a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt.

A 10-12 éves gyerek már egyedül is bevállalhatják a légi városnézést, a kisebbeket pedig szülői felügyelettel repítik a panelrengeteg fölé.

A hőlégballon “utasterében” egyébként a pilótán kívül négy felnőtt vagy hat gyermek utazhat, a gyerekek és a felnőttek kombinációja természetesen megengedett, csak arra kell ügyelni, hogy összsúly ne haladja meg az 500 kilogrammot.

Érdemes időben a kispiacra érni, mert mindössze 13 óra és 14 óra között lehet belekóstolni az ingyenes hőlégballonozás világába. A gyerekeket a hatalmas lufik mellett krampusz és Mikulás is várja.

2 hozzászólás

  1. Pingback: Propeller

  2. komix

    2008. december 5. péntek at 16:35

    haha mekkora jofejseg mar :]

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..