kesport.hu

Tisza party 2.

Universitas Szeged – Kecskeméti KC
Kosárlabda, Amatőr Női NBI, Kelet 6. forduló
Szeged, 2008. december 07. 10:00 óra

A Szolnokkal szemben vívott Magyar Kupa találkozó után újabb Tisza-parti csapat elleni erőpróba vár a Kecskeméti KC női kosarasaira. Vasárnap kissé szokatlan időpontban, délelőtt matinéznak Szegeden a tabella negyedik helyén álló egyetemi csapattal. Két győzelem és két vereség szerepel eddig a dél-alföldiek lőlapján, akik az első fordulóbeli halasztásuk miatt eggyel kevesebb alkalommal léptek pályára a bajnokságban.

Az eddigi eredmények alapján kialakult papírforma szerint győzelmi eséllyel kel útra a Kecskemét. Ellenfelük négy mérkőzésen átlagban 62 pontot dobott 67 kapott ellenében. Ugyanez a mutató 81:54 a hírös városiak adatbankjában, tehát hasonlóan jó dobóformával és szoros védekezéssel megszerezhető a skalp idegenben. A csapat nagy részét alkotó juniorok kétszer is győztek az elmúlt hétvégén és továbbjutottak a csoportjukból, így jó hangulatban, bizakodva készülnek az ütközetre.

gyz

Hozzászólások

  1. Pingback: Propeller

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..