kesport.hu

Ki a 2008-as év legjobb kecskeméti edzője?

A kesport.hu szavazást indít, hogy kiderüljön, Olvasóink szerint ki a 2008-as év legjobb kecskeméti edzője. Szavazni január 5-éig lehet.

Ki a 2008-as év legjobb kecskeméti edzője?

 • Tomiszlav Szivics, a KTE-Ereco vezetőedzője (41%, 99 Votes)
 • Skaliczki László, a Budapest Bank Kecskeméti KC mestere (23%, 54 Votes)
 • Zsoldos András, az Univer-Kecskemét trénere (17%, 40 Votes)
 • Gyurkó Sándor, a Kalo-Méh KRC első embere (11%, 27 Votes)
 • Tóth Viktor, a Kecskeméti KC edzője (8%, 19 Votes)

Eddigi szavazatok száma: 239

Betöltés ... Betöltés ...

24 hozzászólás

 1. charlie

  2008. december 22. hétfő at 15:47

  Szerintem nincs mindenki a választékban, hiányosnak találom a névsort! A kérdés a 2008-as évre vonatkozik nem?

 2. mm

  2008. december 22. hétfő at 19:32

  Ja, ja hiányzik példul Kun István a kézisekkel bajnokságot nyert edző is. Érdekes, pedig minden nap írtak róla …

 3. balint

  2008. december 22. hétfő at 20:07

  Beletehettük volna Koncz Zsoltot is, aki a futsalosok edzője, de szerintünk ő nem nyújtott kiemelkedőt, egy meccset nyertek. S valóban Kun István is szerepelhetne a sorban, de mi csak az őszi bajnokság teljesítményére gondoltunk, hogy az alapján kell szavazni. Abból a szempontból pedig ő sem volt valami sikeres.

 4. mm

  2008. december 22. hétfő at 21:46

  Ki a 2008-as év legjobb kecskeméti edzője? Ez a kérdésetek, nem? Itt is benne van, hogy év, nem a fele nem az ősz …
  Nem kell megmagyarázni ilyen “őszi” kifogással, mikor tavasszal és nyáron meg naponta írtatok róla …
  Szerintem Szivics volt a legeredményesebb, és gondolom nem az őszi teljesítmény miatt.

  A bajnokcsapat futsalosainak nem Koncz volt az edzője, csak egy meccset nyertek vele az ősszel, még jó, hogy nem írtátok, habár akár lehetne tíz edző is, akár a küzdősportosoknál is.

 5. gyz

  2008. december 23. kedd at 15:35

  Kedves Hiányolók/Fanyalgók!

  Javaslom, hogy ne csak fanyalogjatok, hanem segítsétek kedvelt honlapotok munkatársait abban, hogy soroljátok az edzőket és eredményeiket, akiket hiányoltok!
  Ne legyen túlzó elvárásotok egy “lelkes amatőr”, a városi sportot egyedülálló módon felkaroló médiummal szemben! Értékeljük, hogy már ez is jóval több az eddiginél, a kecskeméti sport soha nem látott mennyiségben és tömegben, koncentrátumban jelenik meg a világhálón.
  Gyerünk, elő a javaslatokkal! ;-)

 6. charlie

  2008. december 23. kedd at 16:50

  Szia gyz! Mielőtt nagyon beleélnéd magad a bunkózásba tisztázzuk: nem a kesport létét, nem annak működését minősítettük, avagy kérdőjeleztük meg! Pusztán arról van szó, hogy egy edző egészen bizonyos, hogy kimaradt a sorból! A kérdés feltevés alapján meg megvagyok győződve az igazam, de ahogy látom a bejegyzéseket, fogalmazhatok úgy is, hogy az igazunkról…

  Ha viszont a decemberben is a kispadot koptató edzők között volt meghírdetve a szavazás, akkor azt kell kérdésként megfogalmazni. Nem? Egyébként, ha az előszelekció csak azért volt, mert öt edzőt lehet megnevezni abban szavazómicsodában, hogy miért azaz öt, akkor még csak-csak elfogadom. Viszont, ha nem, akkor én még bizony Koncz Zsoltot is betettem volna, majd az olvasók eldöntik, hogy mennyire taksálják…

  Egyébként nem haragszom: sőt Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, Sportsikerekben (is) Gazdag Boldog Új Évet Kívánok a kesport minden kedves olvasójának, az ötletletgazdáknak, meg azoknak akik napról megvalósítják az ötleteket.!

 7. balint

  2008. december 23. kedd at 19:22

  Akkor fogalmazzunk úgy, a kesport ezt az öt embert jelölte.

 8. adamikzoli

  2008. december 23. kedd at 22:16

  Bocsi hogy beleszólok, de szerintem a sport nem csupán a labdajátékokról szól. Az edzői teljesítmény végképp nem. Nagyon jó dolog hogy van kecskeméti netes sportlap,de városunk sportja reményeim szerint(főleg ha kecskeméti tehetségekről van szó) az alapvetően másról szól.
  üdv.adamikzoli

 9. kM

  2008. december 24. szerda at 00:06

  Zoli,

  bármilyen hiányérzeted van, a legtöbbet úgy tehetsz a fölszámolásáért, és a kecskeméti sportéletért, ha jelzed nekünk, mi az, ami eddig innen kimaradt, s mi foglalkozunk vele a jövőben. üdv, kM

 10. realist

  2008. december 24. szerda at 01:14

  Kedves Zoli
  Ugy emlekszem meg gyerek koromban valamelyik kollegadtol,vagy lehet hogy toled tanultam”vetkesek kozt cinkos aki nema”! Tehat feszegesd bovebben mirol is szol a varos sportja kerlek.
  Udv.
  Boldog karacsonyt mindenkinek!

 11. adamikzoli

  2008. december 24. szerda at 09:27

  Szerintem a sport arról szól hogy minnél többen sportolnak és a legkiemelkedőbbek eljutnak sportágukban egy magas színvonalra. Nagyon lerövidítve ennyi. Legyünk büszkék városlakóként minden sikerre. A gond csupán annyi,hogy a siker fogalma nagyon viszonylagos. Van akinek az hogy világversenyen szerepel sikerrel, van akinek az hogy részt vesz egy tömegversenyen,van akinek az hogy “nyer” és mindegy hol és van akinek az hogy végig néz egy meccset. Azért “morogtam” mert ez a szavazás csak az utóbbiról szólt.
  üdv.adamikzoli

 12. charlie

  2008. december 24. szerda at 12:52

  Szerintem, nem kellene zokon venni a bejegyzéseket, hisz a kesport maga is erre kérte az olvasókat, többször is a működése során, legutóbb december elején, de kM e szavazás kapcsán kibontakozó “vita” kapcsán is. A kesport arról is megkérdezte az oldal látogatóit, hogy miről olvasnának többet, mit szeretnének látni az oldalon? A látogatók meg komolyan vették a kérdést, bár gondolom nem annyian, mint amennyien az oldalra rendszeresen visszajárnak, de válaszoltak a feltett kérdésekre. Sőt, többen az itt zajló “tevékenységről” is elismeréssel szóltak…
  Így utólag mondva, de nem azért jutott eszembe, mert most véleményt nyilvánított, például akár Adamik Zoltán is is fennt lehetne azon a vitatott listán…

  kesport 2008. december 4.: “Amennyiben bármilyen észrevételetek van az oldallal kapcsolatban, fejlesztési ötletetek buzognak bennetek, virtuálisan meglapogatnátok a vállunkat, hogy jaj, de jó-óó-óóóó a kesport.hu, vagy épp ellenkezőleg, lehúznátok bennünket a sárga földig, hajrá, tegyétek meg, szóljatok hozzá, mondjátok a magatokét vagy írjatok e-mailt a kesport@gmail.com címre!”

  kesport 2008. október 2. “Én a kézilabdáról szóló még több írásra, a még több videora, a még több képre szavaztam, pusztán önös érdekeim szerint is, mert a távolság miatt nem mindig láthatom például élőben a Delfin KC csapatát, így viszont folyamatosan “képben” lehetek.
  Az egyéni sportágakat pedig azért jelöltem be, mert Adamik Zoltán szakértő vezetésével Kecskeméten van, itt működik az ország egyik legjobb atlétikai utánpótlásnevelő egyesület, a KARC. Tagjai között, sok-sok magyar bajnok, korosztályos válogatott atléta található. Eredményeiket országos versenyeken kivívott bajnoki címek sora, az egyesületi rangsorban, erdményeikkel elért előkelő helyezés, a többpróba versenyszámokban meg egyenesen a vezető szerepük fémjelzi….”

  “Én csak egy kivűlálló vagyok a kecskeméti sportban, de nagyon is érdekel! Meg az is, amit a kesport lelkes csapata próbál itt megvalósítani a helyi sportéletről.
  Az viszont, már Árpád apánk kora óta igaz, hogy egy s…el, egyszerre két lovat, nem lehet megülni, így aztán a rendelkezésükre álló kettővel is csak kettőt, azaz nem tudnak minden sporeseményt nyomon követni, de ahogy én látom nagyon igyekeznek és ez mindenképpen dícséretes…”

  Összegzésként ez az utólsó szó, csak a dícséret kerülhet a kesport karácsonyfája alá…

 13. kM

  2008. december 24. szerda at 15:54

  Charlie, nagyon köszönjük a méltató szavakat, illetve a kecsói kézilabdasportért végzett munkádat, hiszen Te komoly munkát végzel hétről-hétre, amikor összeszeded a bajnoki fordulókat, majd beteszed ide, hogy kitehessük. És nekem még mindig van tartozásom feléd, de a Nyulas Bea azt ígérte, ha lesz ideje, kiírja neked a hazai meccsek DVD-it.

  adamikzoli, érdekes amit írsz, leginkább megfoghatatlan: egyetértek azzal, hogy a cél a tömegsport lenne, így növelve az átlagnépesség egészségügyi mutatóit, és így szorítva le az egészségügyi kassza kiadásait. Ám azt mégse várhatod el tőlem, hogy minden egyes hobbyfutó mellé odaáljak fényképezőgéppel, mikor átszakítja a szalagot. A nemzeti bajnokságok pont ennek a sportversengésnek adnak intézményesült keretet, így sokkal egyszerűbb visszaadni a küzdelmet, a bajnokság állását, és minden mást.

  Mikor mi Bálinttal kiötlöttük ezt az oldalt, akkor az járt a fejünkben, hogy egy helyre húzzuk össze a szurkolókat, akik valamelyik nagy csapat híreire éhesek. Ez – nem kevés munkával -, nagyjából sikerült, és igen, abban igazad van, hogy közben fölmerült a kisebb, nem professzionális kecskeméti sport megmutatásának igénye. Ám egyet hadd kérjek: ne kelljen rosszul éreznünk magunkat amiatt, mert a KTE-ről írunk, a tollaslabdásokról meg nem; ugyanis ha nem tudjuk, hogy léteznek tollaslabdások, akkor nem is tudunk róluk írni. De itt is hangsúlyozom: ha tudunk kezdeményezéseikről, létükről, akkor a legnagyobb örömmel hozzuk le híreiket.

  A másik Zoli – és itt hadd fogalmazzak meg enyhe kritikát, majd kivesézed, hogy kinek/minek szól -, hogy mi a tudásunkat, a lelkesedésünket, szabadidőnket tesszük ebbe a dologba, s cserébe “csak” a látogatószám folyamatos emelkedése a honoráriumunk. A “csak” azért idézőjeles, mert ez a legnagyobb elismerés. De eközben nagyon jól tudjuk, hallunk róla, micsoda pénzek mennek el értéktelen, senki által nem fogyasztott gagyira, illetve milyen fogalmatlan emberek ücsörögnek többszázezres nettóért a városi sportélet különböző helyein, úgy, hogy felveszik a fizetésüket, ‘azt kész, ennyit tettek a város sportéletéért.

  Szóval itt van ez az oldal, olyan amilyen, javítani persze lehetne rajta, csakhát az a 2, 3, de max. 4 ember, aki csinálja, abból ennyi jön ki ebben a pillanatban.

 14. adamikzoli

  2008. december 24. szerda at 16:40

  Attól tartok hogy egy picit félre értettétek a szándékaimat. Az első az hogy nagyon nagy dolog hogy van olyan oldal a neten ahol a kecskeméti sporttal foglalkoznak. Talán ez “lejön” abból amit írtam. Semmi gond sincs avval hogy elsősorban a szurkolók felé nyit,hiszen az ő véleménynyilvánításuk az ami legnagyobb számban megjelenhet. Az edzői kérdést még csak fél gondolatig sem magam miatt írtam, hanem azért hogy lássuk közösen azt hogy vannak más fontos szereplői is a város sportéletének, mint az általatok felsoroltak. Igyekszem majd segíteni azt a munkát amit elkezdtetek(remélem elfogadjátok) és így lesz kerekebb a világ!
  Kellemes Ünnepeket kívánok!
  Üdv.adamikzoli

 15. kM

  2008. december 24. szerda at 17:15

  Hogyne fogadnánk örömmel bármilyen segítséget!

 16. gyz

  2008. december 25. csütörtök at 13:19

  Charlie!
  A fentiek alapján úgy érzem, továbbra is helytálló, amit írtam,azaz fanyalgás helyett jöjjenek az ötletek, javaslatok, együttműködő felajánlások. Ha te együttműködő vagy, a kézi okán, ahogy én a női kosárral, akkor pontosan tudod, miről beszélek.
  Egy biztos: gyűlölöm a nyavalygást, a bunkózást, a fikázást, a dilettánsokat, pont leszarom őket, csak a tenni akarás, a pozitív gondolatok és együttműködés érdekel, semmi más. Fikázással nem haladunk előre, tapodtat sem.

  Boldog Karácsonyt mindenkinek!

  ui. nálam az év edzője Besenyő Pista bácsi ;-)

  Gyorsa Zoltán

 17. charlie

  2008. december 25. csütörtök at 13:54

  Szia Gyorsa Zoli!

  Mégegyszer: a bejegyzésem, nem “fikázásnak” szántam, pusztán egy vélemény, a több közül. Valójában, aki nyomon követte a kesport híreit az indulásától, az pontosan tudja, hogy a labdarúgás, a kézilabda, a röplabda és a kosárlabda sportágak, – mondhatnánk még labdajátékoknak is, – a minőségi sportágak, – értsd: NB I-es – voltak az oldal zászlajára tűzve, ebben akartak maradandót alkotni és ez bejött!!!

  Viszont, amikor kérdésként merült fel, hogy mi legyen még, miről olvasnának szivesen az olvasók többett, én kapásból az atlétikát jelöltem be, és nem fanyalgásként, lásd fentebb…

  Meg még ezt a bejegyzést sem azért teszem, hogy Veled veszekedjek, különösen így Karácsony idején.., viszont, ha kritikusnak látod a soraimat, akkor másként fogalmazok: a kesportért teszem, nem ellene…

 18. izlandi

  2009. január 1. csütörtök at 01:53

  Szerintem az év edzője dr. Zombor Gábor, Kecskemét polgármestere – hiszen ide tudta hozni a Mercedes beruházást, a 2008-as év gazdasági durranását!!! BUÉK 2009 !!

 19. János

  2009. január 2. péntek at 19:48

  Azért ne túlozzuk el a dolgot. Javarészt ez nem rajta múlt…

  Szerintem Skala a sztár. Csodát tett. Nincs mit magyarázni.

 20. izlandi

  2009. január 3. szombat at 16:08

  Skala az nálam is Numero Uno! Szakmai tudása, alázata és profi hozzáállása erősen hozzájárult ahhoz, hogy most ott lehessünk az első 10 között! Nagyon fontos, hogy ilyen mentalitású edzők legyenek Kecskeméten minél több sportágban!

 21. charlie

  2009. január 4. vasárnap at 18:49

  Dr Zombor Gábor által elért eredményt inkább a menager-i tevékenységben állítanám az élre…

  Mindenütt és mindenben, amibe belefog ezt csinálja: lásd Kunbaja, Baja, most Kecskemét… Magvas teendői mellett, átvehetné már végre Magyarország ügyeinek a rendezését is. Ránk férne! Nem? Na, de ez már nem sport…

 22. balint

  2009. január 6. kedd at 18:52

  Én úgy hiszem, nem KMJV hivatalából fog nyugdíjba menni…

 23. Pingback: Tomiszlav Szivics az Év kecskeméti edzője

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..