kesport.hu

Mégsem kell Williams az Univernek

A korábbi információkkal ellentétben nem tart igényt az amerikai Jason Williams játékára az Univer-Kecskemét vezetősége: a nemrégiben érkezett légiós hamarosan hazautazik.

A 29 éves, korábban Gordon Klaiberttel együtt kosarazó Williams a karácsonyi szünetben érkezett próbajátékra, a korábban megsérült Mike Dale pótlására. Sörös Jenő klubigazgató hétfő délben arról tájékoztatta a hiroshir.hu-t, hogy a játékosra mégsem tartanak igényt, mivel fizikai állapota nem volt megfelelő, és mint kiderült, a bal térde sincs teljesen rendben.

A klubigazgató a portál kérdésére elmondta, Zsoldos András vezetőedző továbbra is keresgél a piacon, és amennyiben talál arra érdemes kosarast, akkor nincs kizárva, hogy hamarosan újabb próbajátékos érkezik Kecskemétre. Ám addig is házon belüli erősítésben gondolkodik az Univer vezetőedzője: egyrészt számítanak Mike Dale felépülésére, de az átmenetileg üresen maradt 3-as pozíciót Tóth Péter és a már saroksérüléséből fölépült, az Enternet-NTE ellen bemutatkozó Molnár András szerepeltetésével oldja meg a hazai csapat.

Mike Dale-lel kapcsolatban friss hír, hogy hétfő reggel részt vett egy kontrollvizsgálaton, ez alapján mától megkezdheti a rehabilitációs edzéseket. Ez azt jelenti, hogy erősítheti a lábát, a felsőtestére pedig teljes értékű munkát végezhet.

kosarinfo.com/hiroshir.hu/kesport.hu

2 hozzászólás

 1. vaggab

  2009. január 6. kedd at 22:58

  hogyhogy megelőzte valaki a kesportot a hirverenyben.
  hát ilyen nincs,
  kis téli álom volt, vagymi

  CSAK A KESPORT

 2. Pingback: Propeller

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..