kesport.hu

Juhász Viktor távozik a szerb átlövőt tesztelő Budapest Bank Kecskeméti KC-ból

Hétfőn megkezdte a felkészülést a tavaszi idényre a Budapest Bank Kecskeméti KC férfi kézilabda együttese. Az őszi keretből Juhász Viktor távozott, és jelenleg egy szerb próbajátékos edz együtt a csapattal – olvasható a csapat honlapján.

A hétfő délutáni edzés előtt Skaliczki László vezetőedző értékelte néhány gondolatban az őszi idényt, és röviden felvázolta, mit is vár a csapattól a február közepén kezdődő tavaszi idényben. Kiemelte, hogy az ősszel már voltak biztató jelek a játékban, de az átlövőknek mindenképp javulnia kell, és néhány új taktikai elemet is be fognak gyakorolni a következő hetekben.

Elmondta, hogy minden egyes játékossal személyesen leül majd kielemezni az őszi teljesítményét, és kifejti, miben kell elsősorban javulnia. A szakvezető felvázolta, hogy öt győzelem a tavaszi szezonban dicséretes teljesítmény lenne, négy siker viszont biztosan kell ahhoz, hogy elérjék céljaikat. Arra is célzott, hogy lesznek változások a játékoskeretben, de egyelőre erről konkrétumokat nem árult el.

Három fiatal játékos, Mészáros Dániel, Makai Lajos és Csatai Zoltán a jövőben már a felnőtt kerettel készül, és egy hétig próbajátékon vesz részt a szerb Goran Markovics. A szerb légiósról Mészáros Nándor technikai vezető annyit mondott el, hogy bal átlövő poszton szerepeltethető, 23 éves és Szabadkáról érkezett.

A csapat vezetőitől megtudtuk, hogy jelenleg is több játékossal állnak tárgyalásban, átlövőt és kapust keresnek. Kérdésünkre elmondták, hogy magyar és külföldi kiszemeltek is vannak, de konkrét eredménye még nincs a tárgyalásoknak.

Hétfőn hiányzott a keretből Vladiszlav Veszelinov (bosnyák válogatottal készül), Berta Róbert (sérülés után lábadozik) és Boriszlav Basarics (csütörtökön tér vissza). Juhász Viktor viszont már nem is jelentkezik játékra, ő a román első osztályú Székelyudvarhelyhez igazolt.

Skaliczki Lászlóval a kesport.hu csütörtök délután készít videóinterjút a csapat edzése után. Az összeállítás pénteken jelenik meg portálunkon.

(kecskemethandball.hu/kesport.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..