kesport.hu

KTE: tavaszi jegy- és bérletárak

Megvannak az új jegy- és bérletárak a KTE-Ereco tavaszi mérkőzéseire.

Jegyek:
– felnőtt: 2.000 Ft,
– diák-, és nyugdíjas jegy: 1.200 Ft

Bérletek:
– felnőtt: 12.000 Ft
– diák- és nyugdíjas: 7.500 Ft

Szerinted sok a 2 ezer forint?

Jelenlegi állás

Betöltés ... Betöltés ...

A bérletet vásárló szurkolók ajándék párnát és esőkabátot kapnak, valamint megkapják Vincze Miklós: Kis Magyar Fociláz című könyvét.

Szintén újdonság, hogy a tavaszi szezonban a bérletek a Soproni Liga NB I, az NB III, valamint a Liga Kupa hazai mérkőzésein kívül a Magyar Kupa hazai mérkőzéseire történő belépésre is jogosítanak.

A jegyeket és bérleteket már gyártják, a bérletek árusítását a klub a január 26-i héttől tervezi a megszokott helyeken (Szil-Coop áruház újságos stand, Malom Központ – Football World, Széktói Stadion porta, Bács-Kiskun Megyei Labdarúgó Szövetség).

A bérletárusító helyeken minden esetben kihelyeznek egy ábrát a stadionról a szektorokat feltüntetve. Ezen bejelölik a bérletesek által választható helyeket, így leadhatóak az igények, hogy ki, melyik szektorba szeretne ülni. Az igények kielemzése után a klub lehetőség szerint megoldja, hogy a bérletet vásárlók a megjelölt szektorokban foglaljanak helyet.

A klub vezetősége azért döntött a jegyárak emelése mellett, mert a nehéz gazdasági helyzet ellenére továbbra is a megszokott jó körülményeket szeretné biztosítani csapatai számára. Mindemellett természetesen a költségek optimalizálására is kiemelt figyelmet fordítanak. Az előző szezonban folyamatos, 3-4.000 fős nézőszám volt a jellemző, így a vezetőség bízik abban, hogy többen vásárolnak majd bérletet, annál is inkább, mivel a jegyárakból kiszámolható, hogy bérlet vásárlása esetén jelentős kedvezményt biztosít a klub.

A játékosok, valamint a klubvezetés valamennyi dolgozója a jövőben is mindent megtesz azért, hogy a szurkolók elégedettek legyenek a mérkőzések színvonalával és a kiszolgálással – ígéri a KTE-csapata a kecskemetite.hu weboldalán keresztül a nagyközönségnek.

39 hozzászólás

 1. Suny

  2009. január 16. péntek at 18:02

  2000 Ft egy belépő? Pfff. Gratula, biztos nem fogok ennyit fizetni a jegyért. De azért hajrá KTE!

 2. zz

  2009. január 16. péntek at 21:06

  Ez kicsit soknak tűnik. :(

 3. komix

  2009. január 16. péntek at 21:12

  Még mindig az átlag alatt van. Nem értem mi a gond

 4. Suny

  2009. január 16. péntek at 21:19

  Magyar foci átlagában? Vagy külföldről beszélsz? :D :P

 5. komix

  2009. január 16. péntek at 21:34

  Magyar foci természetesen. Külföldön bérlet áráért felülhetnél a 60 ezres stadion legfelső sarkába _talán_, nézhetnéd a gombfocit.

 6. ktopi

  2009. január 17. szombat at 10:24

  Nem kecskemétiként is minden hazai meccsen ott vagyok, legyen az kosár, foci vagy kézi. Kosárra bérletem is van. Ezt a lépést viszont tragikusnak és roppant szomorúnak tartom. Egy meccsre megyek el ezután tavasszal – az Újpest ellenire, de azt sem a KTE kedvéért! Így szeretnék kiszolgálni a közönséget? Így akarják a stadionba csábítani az embereket? Bele kellene olvasni az Újpest honlapján azokba az intézkedésekbe, amivel ők beviszik az embereket a stadionba! Ott 900 Ft-ért szurkolhatok, persze a gyerekemmel együtt tehetem ezt ennyiért! Ébresztő emberek!

 7. komix

  2009. január 17. szombat at 10:33

  Ellenben van 3500 Ft-os jegyár is Újpesten.

 8. nbcee

  2009. január 17. szombat at 12:34

  Nem tudom, mennyit olvassátok a híreket, de mostanában gyakran emlegetnek egy bizonyos pénzügyi válságot. Rémlik? Sz@r helyzetbe került egy csomó sportklub is, a Chelsea-től a Chengu Blades-ig. Sajnos minket sem került el a dolog. pl sokkal nehezebb támogatókat találni.

  És igen, vannak a Szuszában olcsó helyek —>ahonnan semmit sem láthatsz.

  Nem tűnt fel, hogy a bérletvásárlás egyre jobban megéri? A kedvezményeset 500-zal, a sima bérletet 1000-rel emelték csak, plusz kapunk egy rakat ajándékot (bár spec. nekem a Miki könyve már megvan, de majd jó lesz továbbajándékozni) Ha kint vagy midnen meccsen, ahogy írod, javaslom a stadionba is vegyél bérletet!

 9. L'

  2009. január 17. szombat at 14:53

  Nem jó hogy ilyen reakciókat váltott ki az emelés, de kérek mindenkit, hogy aki teheti, továbbra is jöjjön el a meccsekre, ne csappanjon meg a támogatottság! Én kimegyek az összes hazaira, ha tudok.

 10. komix

  2009. január 17. szombat at 15:17

  Erről van szó!

 11. Kumpilino

  2009. január 17. szombat at 15:43

  az a 3-4ezer néző lehetne 6-8ezer is, ha normális jegyárak lennének.

 12. nbcee

  2009. január 17. szombat at 16:16

  Vitatkoznék, a történelmi Vác elleni meccsen, illetve a Paks ellen is voltak üres székek, pedig erre a kettőre szerintem tényleg mindenki kiment, akinek egy kicsit is számított a csapat. Teltház az én életem során egyszer volt: a Fradi ellen, de ott is csak az első hazain, valamint ha őszinték akarunk lenni, ott az emberek egy jó része (azért nem a többség) a zöld-fehéreknek szurkolt.
  Amikor “mezei” Nb1-es meccseket játszunk, akkor nyilván a lelkesedés is takaréklángon fog égni, nehéz lesz pl. a REAC ellen kicsábítani 6-8000 embert.
  Nincs igazi múltja a kecskeméti futballkulturának, sajnos. Illetve pontosítok: megszakadt a futball szeretetének a folytonossága. Főleg a 2000 körüli zűrzavaros, bundagyanús időszak ártott sokat a sportág helyi megítélésének.
  Én nem vagyok türelmetlen, jelenleg ez a 3-4000-es hazai nézőszám kb. az 5. legjobb az NB1-ben. Megelőz minket a 20-szoros bajnok Újpest, a jelen legerősebb csapata, a Debrecen, és a nálunk jóval gazdagabb NB1-es múlttal rendelkező DVTK és Haladás. Szerintem nincs szégyellnivalónk, a jelenlegi magyar mezőnyben örüljünk a 4000 embernek, és bízzunk benne, hogy gyarapodni fog a számuk. De semmi sem megy egyik napról a másikra.
  A jegyáremelés kellemetlen dolog, én is úgy vagyok néha, hogy kevesebb kaját/piát veszek pénteken, hogy a szombati meccsen ott tudjak lenni. De sajna ma már egy rockkoncert 5000, a Szigeten a napijegy 8000, egy színházjegy 1600, egy mozijegy 1000, a diszkóbelépők is 1000nél kezdődnek, határ a csillagos ég. Drága a szórakozás Magyarországon.

 13. kopó

  2009. január 17. szombat at 16:33

  Jó de egy KTE meccs az olyan koncertbe, mintha Zámbó Árpy énekelne operát Fásy Ádámmal.
  Ahhoz képest drága.

 14. Heszusz

  2009. január 17. szombat at 16:35

  Meg lehetne próbálni esetleg, hogy a kanyarban lévő állóhelyekre olcsóbb belépőt/bérletet árulnának. Így az is megnézheti a meccset, aki a 2000 Ft-ot sokallja, és talán a hangulat is jobb lenne a stadionban. ;)

 15. nbcee

  2009. január 17. szombat at 16:38

  Kopó: Utálok személyeskedni, de te aztán tényleg szeretheted a csapatot…

 16. nbcee

  2009. január 17. szombat at 16:44

  Btw: Heszusz tervét támogatom.

 17. realist

  2009. január 17. szombat at 17:12

  En azt gondolom ne a jegy,berlet arat nezze senki hanem hogy tamogatja a csapatot es olyat lathat kecskemeten hetrol hetre amit eddig soha! Az nb 1 nek ara van es a minoseget mindenhol meg kell fizetni,es akinek nem eleg a szinvonal azert menjen mecsre hogy jo levegon legyen esetleg jo tarsasagban tamogassa a penzevel a csapatot!En is ezt teszem es akit csak ismerek arra biztatok vegyen KTE berletet!

 18. sbbmiki

  2009. január 17. szombat at 23:28

  Realistnak jár a taps.

 19. ktopi

  2009. január 18. vasárnap at 09:15

  Természetesen mindenki lehetőségeinek és pénztárcájának függvényében megy meccsre és élvezi a játékot és ezzel támogatja a csapatot. De! Valaki említette itt a pénzügyi válságot, amely elérte a csapatot is. Ehhez képest ismét újabb és újabb légiósokat tesztel a vezetőség. Remek! Addig, amíg a játékosok a bérek többszörösét keresik még mindíg, addig nem kellene válságról beszélni! A KTE fantasztikus szerepel és reményeim szerint meg is veti a lábát az NB 1-ben. Ahhoz, hogy ezt minél több ember láthassa nem hiszem, hogy egy újabb emelés kellene. Ez max oda vezethet, hogy a bevétel marad, csak ember lesz kevesebb a stadionban.
  Azon viszont jót nevettem, hogy Újpesten a 900 FT-os helyről nem lehet látni semmit. Te maximum képről láthattad a Szuszát:) Abban viszont igaza van egy másik hsz-nak, hogy vannak 3500 Ft-os jegyek is. Igen, annak, aki támogatni is akarja/tudja a csapatot. De ügyelnek arra is, hogy legyen családi esemény a meccs, így a B-lelátóra 1500-ért bemehetsz, ha nem akarsz a D-n szurkolni. Ez pedig a legjobb hely. Újpesten! Nem Kecskeméten, ahol a legjobb és legrosszabb jegy is lényegesen drágább – mostantól kezdve! Újpesten csökkentettek – itt emeltek!

 20. nbcee

  2009. január 18. vasárnap at 15:16

  Itt a térkép:
  http://ujpestfc.hu/index.php?pg=menu_13

  A D szktorba szólnak a 900ft-os jegyek, és a C(V) a vendégszektor. Utóbbiban voltam a KTE-meccsen, és nem láttam túl sokat belőle. Pl. Litsingi góljánál sem tudtam megítélni, hogy most be fog-e vánszorogni a labda vagy sem.

 21. sbbmiki

  2009. január 18. vasárnap at 15:56

  De hiába olcsóbb Újpesten a jegy, ha én kecskeméti vagyok, a KTE-nek szurkolok, és a KTE Kecskeméten játszik. (Sajnos, nem a városi pályán.)
  Álljunk össze, üssünk meg valami korrekt lottófőnyereményt, vegyük vissza a városi pályát, és húzzunk föl olyan lelátókat, majdnem függőlegeseket, hogy szögletnél a kapu mögött álló B közép képes legyen beszívni a vendégek kapujába a labdát.

 22. nbcee

  2009. január 18. vasárnap at 15:57

  “Valaki említette itt a pénzügyi válságot, amely elérte a csapatot is. Ehhez képest ismét újabb és újabb légiósokat tesztel a vezetőség. Remek! Addig, amíg a játékosok a bérek többszörösét keresik még mindíg, addig nem kellene válságról beszélni!”

  Eddig Pelicsicset igazoltuk le, ingyen. Teszteltük Kozmint, de nem kellett. Eddig sokkal több embert küldtünk el, mint amennyit igazoltunk. A keret szűkült. Sőt, a délszláv labdarúgók soha nem tartoztak a legnagyobb fizetésű légiósok közé.
  Egyébként meg az utcaseprők a bérek töredékét keresik mindig, a repülőgép-pilóták meg a többszörösét mindig. Na bumm. Ez van, akár jó ez, akár rossz. A labdarúgók fizetése…nos úgy alakult az idők során, hogy az is átlag fölötti. Ez nem csak nálunk van így, hanem egész Magyarországon, az egész világon, sőt, még az Újpestnél is ez a helyzet. valószínűleg ott is az átlag fölötti a fizetésük.

  A válság elsősorban úgy érint minket, hogy egy csomó dolog iránt a kereslet visszaesik. Igen, minket is, pl. van egy kecskeméti MÉH, ami újabban nem tudja eladni a műanyagot, mert Kínában csökkent a kereslet. Gondoltátok volna?
  A cégek pedig kétszer is meggondolják, hogy támogassanak-e egy-egy sportegyesületet, amikor azon kell filózniuk, hogy 200 vagy 300 embert küldjenek-e el. Itt érinti a KTE-t a dolog.

  u.i: minden malícia nélkül sok sikert az Újpestnek, kívánom legyen részed a B lelátón sok jó családi eseményben! Az én csapatom is lila-fehér, pont mint a tied.

 23. realist

  2009. január 18. vasárnap at 19:05

  ktopi mar ne is haragudj de megint ez a jo magyaros mas zsebebe turkalas!!! Szerinted mennyit kellene keresnie egy jatekosnak???Mivel lennel elgedett?Vilagvalsagert is a focistak lennenek a felelosek nem hinnem!Szerintem a valsag a rossz gazdasagpolitika miatt erezheto jobban magyarorszagon mint mashol de ebbe most ne menjunk bele!!Feltennek egy kerdest neked tobb lenne a fizetesed ha a focistak,vagy az elsportolok ingyen jatszananak,vagy kevesebb embert kuldenenek el a munkahelyukrol ??Szerintem nem igy kellene kozeliteni a dologhoz.Gondolod kevesebben mennek ki MU. meccseire mert a Ronaldonak futja piros ferrarira es meg se renditi ha eppen egyet-egyet osszetor!!Ott nem meltatlankodnak nem sokaljak a fizetesuket hanem orulnek hetrol hetre a sikereknek!!Persze mondhatod hogy ott vannak is sikerek itt meg nincsnek,de tudod volt egy legenda aki mar regen megmondta “kis penz,kis foci,nagy penz nagy foci!!Kecskemeten most igeny van a focira es az arakat is az igeny hatarozza meg,ez mindenhol es mindennel igy van! A nike az nike,a kinai dorko az kinai dorko(elnezest a reklamert)!

 24. realist

  2009. január 18. vasárnap at 21:20

  Meg valami az elozohoz!
  Michael Ballack keresete heti 132.000 euro (36.millio ft.)
  Ket es fel eve igazolt a Stamford Bridge-re ami ugy 130 het szorozva 36 millioval az 4.680 milliard forint ez a fizetese!!!
  Ugye minden relativ mi a sok es mi a keves!

 25. ktopi

  2009. január 18. vasárnap at 21:23

  Realist – rosszul fogtad azt, amit mondani akartam. Az egészből mindössze annyit akartam kihozni, hogy ne a nézőkkel akarják kifizettetni a költségeket, illetve ne emeljék még tovább az árakat, mert ennek csak az lehet a vége, hogy kevesebben mennek ki, kevesebb ember lesz a stadionban, ráadásul ezáltal a bevétel sem fog nőni. Nekem legalább is személy szerint sok a 2000 Ft., pláne, ha a két nagyobb fiamat is vinni szeretném, mint ahogy ősszel többször is együtt voltunk. Ezért írtam az újpesti példákat, mert oda is együtt járunk – töredékéért. Szóval ennyi, nem több, nem kevesebb. Egyébként akérdésedre visszatérve az én fizum nem lenne több, ha a játékosok fizetése csökkenne, nekem csak annyi a fontos ebből a történetből, hogy egyre kevesebb meccsre fogok tudni kimenni, mert az én fizum sajna nem teszi lehetővé az egyre emelkedő árak miatt!

  “Újpestnél is ez a helyzet. valószínűleg ott is az átlag fölötti a fizetésük.”

  Így van, csak ott nem a nézőkre igyekeznek áthárítani a költségek egy részét a jegyárak emelésével.

 26. realist

  2009. január 18. vasárnap at 21:28

  Megertem az indokaidat es sajnalom hogy igy van remeljuk valtozni fog egyszer!

 27. Dávicc011

  2009. január 18. vasárnap at 23:24

  Realist nagyott nőttél a szemembe :)

  ktopi: én nem sajnálom ha ilyen emberek mint te nem látogatják a csapat meccseit….ha te képes lennél itthon is az ujpestnek szurkolni… akkor menjél és szurkolj nekik .. senkise köteles a kecskemétnek szurkolni csak mert itt lakik, de akkor nem kell itt divatszurkolonak lenni hogy én kijárok a meccsre, de 500 ftba meg belehalok…. ha nem teccik autokázzatok fel az ujpest meccsre 500Ftért… de sztem ha felmész a fiaddal egy ujpest meccsre vajon a benzin költséged + autopálya matrica mennyi plus költségbe jön ki???????

 28. sznot

  2009. január 18. vasárnap at 23:30

  Úristen, jól látok??

 29. nbcee

  2009. január 19. hétfő at 00:16

  Dávicc: egyetértek.

 30. ktopi

  2009. január 19. hétfő at 10:43

  Dávicc011 – Én nem kecskeméti vagyok és amióta az eszemet tudom az Újpestnek szurkolok, ott sportoltam, a mai napig pártoló tagja vagyok az egyesületnek. Ennek ellenére minden kosármeccsen ott vagyok, bérletem van Kecskeméten. Szinte minden focimeccsen ott voltam, az NB II-ben is, és egyre gyakrabban megyek át kézimeccsre is. Nagyon szeretem a kecskeméti sportolókat, csapatokat is, de ha választani kell egy KTE-Újpest meccsen, akkor nem kérdés, hogy kinek szurkoljak. Minden más esetben persze KTE.
  Viszont messze nem értek egyet a csapat menedzsmentjének üzletpolitikájával és ezt itt ki is fejtettem. Így talán kerekebb a történet!
  Egyébként egy kicsit leegyszerűsített dolog látatlanban ilyen kemény véleményt formálni valakiről anélkül, hogy ismernéd a dolgokat egy kicsit pontosabban.

 31. kM

  2009. január 19. hétfő at 11:28

  nbcee,

  “A válság elsősorban úgy érint minket, hogy egy csomó dolog iránt a kereslet visszaesik. Igen, minket is, pl. van egy kecskeméti MÉH, ami újabban nem tudja eladni a műanyagot, mert Kínában csökkent a kereslet. Gondoltátok volna?”

  Érdekes amit írsz, én is megfejelem egy példával: a kecskeméti tollfeldolgozó épületében és udvarán hegyekben áll a tisztított kacsa-, és libatoll, és ennek egyetlen oka, hogy a kínai textilüzemek 3 éve nem vásárolnak tollat a világpiacról, mert korábban nagyon bevásároltak, de enyhébbek lettek a telek, mint amire számítottak, nem fogyott annyi kabát; megvárják, míg a meglévő készleteik elfogynak – és ennek hatása, hogy a tollfeldolgozóban iszonyatos mennyiségű toll halmozódott föl, amit valószínűleg szintén a kínaiak fognak innen elvinni, csak később.

 32. Dávicc011

  2009. január 19. hétfő at 12:32

  ktopi:

  nem érted a lényeget mire akartam kilyukadni! az 500Ftra…. nem a többi dologra… ugyanis a felháborodásod fő oka ez volt.. és én meg mondtam ha annyira szereted az ujpestet -pártoló tag vagy – jár inkább oda ha fáj 500Ftal többet fizetni egy meccs miatt…. a drasztikus emelés az lett volna ha 3000ftot kér a klub és 15000 lesz a bérlet…de nem tudom ma már mit lehet venni 500ftbol… és a kecskemétnek fele akkor költségvetése sincs mint a te nagy ujpestednek és ha azzal tudok a csapatnak segiteni h 500 ftal többet fizetek egy jegyért hát nem halok bele… de ha valakinek ez fáj nem kötelező meccsre járrni én erre akartam kilyukadni…

 33. Dávicc011

  2009. január 19. hétfő at 12:34

  és a másik h nem csak akkor kell kézi, meg kosár megy KTE meccsre járni ha nb1es a csapat… nemtudom amikor 500Ft volt a belépő és a csapat az nb1/b 13 helyén tanyzott akkor is kint voltatok e?? mert akkor 1500 ftbol 3 belépő is megvolt… nem volt nb1 nem volt jo foci de a jegy olcsó volt :)

 34. adamikzoli

  2009. január 19. hétfő at 12:44

  Érdekes ez a mi mennyi kérdés. Ugyan is sokan azért tartják jogosnak a KTE kiemelt támogatását,mert sok néző van a mérkőzéseken. Ebben a kérdésben én mindig úgy közelítem meg a dolgot, hogy milyen a színvonal és hányan művelik(akár a kiemelt csapat hatására) az adott sportágat. Mert a színvonal az olyan amilyen, mondjuk a magyar foci közép kategóriája. Ez tehát nem egy ütős szempont. Az sokkal fontosabb hogy nagyon sok fiatal kergeti a labdát. Így aki kiváncsi az fizesse meg. Mellesleg nem tartom magasnak , különösen a bérleti lehetőségekkel együtt.
  üdv.adamikzoli

 35. nbcee

  2009. január 19. hétfő at 12:52

  Kösz, ez is jó példa. Még a MÉHesnél magam is meglepődtem…de aztán elgondolkoztam, hogy annyira nem is lehetetlen, sőt!

 36. nbcee

  2009. január 19. hétfő at 13:08

  u.i.: ez a 36. hozzászólás, szerintem rekord :D

 37. kM

  2009. január 19. hétfő at 13:20

  Nem, volt már 46 kézi élő közvetítésen.

 38. Pingback: Szerdától árulják a KTE bérleteket

 39. Pingback: Hasmenés után havazás

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..