kesport.hu

Szenzációs játékkal fordított a KKC

Mint arról nemrég beszámoltunk a félidőben még a Debreceni EAC vezetett meglepetésre 13 ponttal a házigazdák ellen, de Tóth Viktor lányai fantasztikus játékkal megfordították az utolsó negyedben a meccset.

A szünetben Tóth Viktor minden bizonnyal alaposan rendet tehetett a fejekben, hisz a második játékrészben már a jól megszokott játékát mutatta kecskeméti női kosárgárda. Érezhetően ritmust váltott a csapat, és lendületesen, pontosan játszották le a pályáról a hajdúságiakat.

65-65-nél egalizálódott a mérkőzés, ezt követően László Szilvia parádés játéka döntően befolyásolta a meccs végkimenetelét. A KKC itthon is felülkerekedett a DEAC-on, és ezzel mégjobban bebiztosította magát a dobogó második helyén.

Kecskeméti KC – Debreceni EAC 82-72 (15-19, 10-19, 27-20, 30-14)

nézőszám: 100 fő
helyszín: Bolyai János Gimnázium sportcsarnoka

Hosszabb összefoglaló erre.

5 hozzászólás

 1. izlandi

  2009. január 18. vasárnap at 16:01

  Szép volt lányok!

 2. Manfréd

  2009. január 18. vasárnap at 19:48

  A kesporton keresztül üzenném mindenkinek, hogy ez egy igazi álljunk talpra a semmiből mérkőzés volt.Hihetetlen, hogy ezek a KKC-s lányok annak ellenére, hogyha végignézzük nem a világ legjobb csapata, de az, hogy mennyire szeretik egymást a játékosok és mennyire megtesznek mindent a másikért a pályán elképesztő.Valószínű lesz még olyan mérkőzésük ahol ennyire nehezen indul be a szekér, de megbírkóznak ők mindennel!Példát vehetne róluk Kecskemét néhány más sportolója is, hiszen ez egy csapatjáték és nem az egyéni teljesítmények a lényegesek!Gratulálok nektek lányok és bízom benne, hogy nagyon jó helyezést fogtok elérni a csapattal a bajnokságban!Tóth Viktornak kitartást a játékosok további felkészítésében!Nagyon szeretik őt a lányok!Hajrá KKC!

 3. ktopi

  2009. január 18. vasárnap at 21:34

  “65-65-nél egalizálódott a mérkőzés, ezt követően László Szilvia parádés játéka döntően befolyásolta a meccs végkimenetelét.”

  SZISZ! Gratulálok! De kár, hogy nem láttalak! Holnap reggel találkozunk a suliban:)

 4. Manfréd

  2009. január 18. vasárnap at 22:40

  Ez így van!Szilvi király volt,sokat köszönhet neki a csapat a végjátékban, de azért a többiek is kitettek magukért!Lehet nem minden úgy jött össze nekik mindig a pályán, de azért kiköpték a tüdejüket és nem adták fel egy percre sem!ezt bizonyítja az is ,hogy ha jól láttam Radics Ancsi még el is pityeregte kicsit a végén magát az örömtől meg a fáradtságtól egyszerre!Az ő irányító játéka is fontos volt, még ha néha badarságokat is csinált!Kihajtotta magát itt a vizsgaidőszak kellős közepén TóthEdó is.Nagy Zita és Kuli Orsi is kivették a részüket és Pelei Edit is amíg szegényt ki nem ütötték!Jó scajok ezek!

 5. suneshinegirlk

  2009. február 12. csütörtök at 13:13

  Köszönöm szépen “Ktopi” :P + Manfréd
  Jó meccs volt, nagyon küzdős ez a csapat, örülök, hogy itt játszhatok szívvel-lélekkel!!!
  Grat csajok!:D

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..