kesport.hu

Célállomás már van, aláírás még nincs – átigazolási hírek a KTE háza tájáról

Miközben a kluboknál a felkészülés javában tart, az átigazolásokért felelős személyek sem lógatják a lábukat. Úgy tűnik, hogy pont kerülhet több kecskeméti – távozó – játékos ügyére.

Honlapunk rendszeresen beszámol a KTE-Ereco keretéhez tartozó labdarúgók sorsáról, ezúttal is górcső alá vesszük néhányukat és újfent megállapíthatjuk, hogy a távozók vannak többségben.

Losonczy László, a lila-fehérek ügyvezető igazgatója megkeresésünkre több játékos ügyében tudott újdonsággal szolgálni, azonban szinte mindegyikük esetében hangsúlyozta, hogy bár előrehaladottak a tárgyalások, kész tényként még egyikük átigazolását sem kezelhetjük.

Rusvay Gergely 2008 nyarán, gólkirályként – a másodosztályú Vác csapatát segítette 24 góllal – érkezett az élvonalra készülő Kecskeméthez, azonban nem tudott olyan teljesítményt nyújtani, hogy állandósítsa helyét a keretben. A kecskeméti vezetőket a támadó korábbi klubja, a Vác kereste meg, múlt héten még elmaradt a találkozó, most azonban megoldódni látszik a 30 éves csatár átigazolása. Rusvay feltehetőleg közös megegyezéssel, január 31-ei hatállyal szerződést bont a KTE-vel és csatlakozik a váciakhoz.

Az NB-II Nyugati-csoportjában szereplő Bajai LSE két kecskeméti játékost is csábít, Ivan Lovricsot és Szabó Tamást. A horvát belső védő és a fiatal kecskeméti támadó fél évre kölcsönbe csatlakozik a Felső-Bácskai gárdához.

Koszó Balázs a napokban látogat Budaörsre és csak kevés választja el attól, hogy nyárig ott is folytassa pályafutását, míg az ugyancsak kecskeméti nevelésű Fekete Attila az év elején – közös megegyezéssel – felbontott szerződése után Tökölön kaphat újat.

A végére egy kis képzavar: az érkezőknél is távozóról beszélhetünk, tekintve, hogy Cosmin Bar, a fiatal román balhátvéd hiába készült a csapattal és lépett pályára a szombati Szolnok elleni edzőmeccsen, mutatott teljesítményét a vezetők nem tartották érdemesnek egy kecskeméti szerződésre, így távozott a hírös városból, ezzel egyedüli új játékosként magára hagyva Vladan Pelicsicset, a 19 éves montenegrói jobbhátvédet.

2 hozzászólás

  1. Pingback: Megyei rangadó - szombaton KTE-Baja felkészülési mérkőzés

  2. Pingback: Ott voltunk az első edzésen – Szivicsék öt felkészülési mérkőzést terveznek | kesport

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..