kesport.hu

Ha a KTE nem fizet, megbünteti az MLSZ

Ha a KTE nem egyenlíti ki a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) szembeni pénzügyi tartozását, akkor a szövetség háromnegyedmillió forint pénzbüntetésben részesíti – így döntött kedden az MLSZ Fegyelmi Bizottsága.

Az MLSZ-szel szembeni pénzügyi tartozása miatt a Siófok 390.000, a Kecskemét 750.000, a Nyíregyháza 1. 265.000, a REAC pedig 870.000 forint pénzbüntetésben részesül, ha a határozat jogerőre emelkedéséig nem egyenlíti ki tartozását – olvasható az mlsz.hu-n.

A szűkszavú közlemény arra nem tér ki, hogy mekkora összeggel tartoznak a kecskemétiek, és arra sem, hogy meddig kell azt kiegyenlíteni.

December 9-én százezer forintos büntetést kapott a KTE, mert a köztartozással kapcsolatos igazolásokat nem nyújtották be határidőre.

További határozatok:

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága a Diósgyőr, a Nyíregyháza és a REAC sportszervezetekkel szemben fordulónként 3-3 pont levonását rendeli el mindaddig, ameddig az FB korábbi határozataival kiszabott pénzbüntetést a sportszervezetek az MLSZ részére nem fizetik meg.NB II

Az MLSZ-szel szembeni pénzügyi tartozás miatt a Jászberény 108 000, a Vác 420 000, a Baktalórántháza 290 000, a Baja 108 000 forint pénzbüntetésben részesül, amennyiben a határozat jogerőre emelkedéséig nem rendezi adósságát.

Az FB a PMFC-vel szemben fordulónként 3-3 pont levonását rendeli el mindaddig, amíg a klub az FB korábbi határozatával kiszabott pénzbüntetést az MLSZ felé nem fizeti meg.

Fotó: Flickr

4 hozzászólás

 1. realist

  2009. január 21. szerda at 01:58

  Tudna nekem valaki segiten miert van szukseg a magyar focinak erre az MLSZ re?
  Nekem teljesen ugy tunik mint egy allam az allamban!Az utobbi idoben figyeltem a tevekenyseguket a bukott EB rendezes ota sem nagyon kaptak eszbe,es gyomorforgato ahogy Kisteleki mindenhatoelnokur nyilatkozgat a kozteveben felettebb gogosen arrol hogy ok most mekkora kiralyok!!Buntetgetnek,levonogatnak,ahelyett hogy vegre rendbetennek a bajnoksagot,hogy ne fordulhasson elo olyan nhogy par honappal az indulas utan mar csapatoknal elfogyjon a penz,minden evben talalhatunk ilyeneket szepszammal!!
  Ha valaki tudja miert van igy irja mar meg legyenszives!

 2. nbcee

  2009. január 21. szerda at 10:37

  Az a gáz, hogy egy-egy ligakupameccsen a klubok százezreket is buknak, mégis erőltetik ezt a halva született sorozatot.

 3. L

  2009. január 21. szerda at 18:02

  teljesen egyetértek veled nbcee!

 4. Pingback: KTE: Hamarosan véget érhet a pénzügyi huza-vona | kesport

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..