kesport.hu

Új próbajátékos a KTE-nél – a “kiscsapat” Hódmezővásárhelyre utazik

Hamar Ádám, a Jászberényi SE jobb oldalon bevethető futballistája próbajátékra érkezik a KTE-Ereco együtteséhez, és vélhetően szerdán már el is utazik Hódmezővásárhelyre, ahol a nagycsapat újvidéki mérkőzésével szinte egy időben kezdődik a KTE II felkészülési meccse.

Losonczy László, ügyvezető igazgatótól megtudtuk, a 22 éves labdarúgót korábban már figyelték, de a jelenlegi 3-4 napos próbajáték nem garancia arra, hogy szerződtetik is a villámgyors szélsőt.

Arra a kérdésre, hogy egyből bedobják-e a mélyvízbe és pályára küldik-e a szerdai felkészülési meccseken, az ügyvezető elmondta, hogy a keret egyik fele Szerbiába utazik a Vojvodina elleni találkozóra, míg a kimaradt játékosok – néhány ifistával kiegészülve – a Hódmezővásárhely csapata ellen lépnek pályára idegenben, így könnyen elképzelhető, hogy ez utóbbin szerepet kaphat Hamar Ádám.

Losonczy László azt is hozzátette, a klubnál nagy hangsúlyt fektetnek a régió fiataljainak szemmel tartására és arra törekszenek, hogy akár már egészen fiatalon idecsábítsák a tehetséges focistákat.”Hamar Ádámon kívül több fiatal is ellátogat a klubhoz, hogy felmérjük a tudásukat. Ez nem újdonság, hiszen a csapat korábban is törekedett arra, hogy tehetséges fiatalok kerüljenek a kerethez, hiszen ők jelenhetik majd a klub jövőjét. Nem titkolt célunk, hogy a környékbeli tehetségek ideigazolásával a régió csapatát építsük fel.”

Hamar Ádám egyébként a tavalyi szezonban a Vác-Újbuda elleni bajnoki mérkőzés szünetében lépett először pályára a Jászberény színeiben. Utána szinte mindegyik mérkőzésen játéklehetőséget kapott, többször kezdőként is. 2008. április 12-én a KTE elleni találkozón – amelyen 2-0-ra a kecskemétiek nyertek – egészen a 87. percig a pályán volt.

A 22 éves támadó korábban már játszott a Szolnok, a Tura és a Cegléd csapatában.

Fotó: baon.hu

3 hozzászólás

  1. Pingback: Kik kapnak szerződést és kik távozaknak? - friss átigazolási hírek a KTE-ről

  2. Pingback: Öt nap alatt három meccset játszik a KTE - kedden a Jászberény az ellenfél

  3. Pingback: Hasmenés után havazás

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..