kesport.hu

Szivics presztízsmeccsre számít Újvidéken

Szerdán délelőtt 10 órakor indul a KTE-Ereco futballcsapatának busza Szerbiába, a Vojvodina otthonába, ahol edzőmérkőzést játszanak a kecskeméti focisták. Tomiszlav Szivics szerint annak ellenére, hogy felkészülési mérkőzés lesz, presztízsösszecsapásra számít.

„Nagyon kemény edzést tartottam kedden délelőtt a srácoknak, így a holnap délután 14 óra 30 perckor kezdődő találkozóra hasonlóképpen készülünk, mint a Szolnok ellen: két különböző felállásban lépünk majd pályára az első és a második félidőben” – mondta el portálunknak Tomiszlav Szivics.

A kecskemétiek vezetőedzője szerint annak ellenére, hogy edzőmérkőzés lesz, komolyan készülnek. „Abból a szempontból presztízsmeccs lesz, hogy személyesen is ismerem a újvidékiek edzőjét” – mutatott rá Szivics.

A Vojvodina a bajnokság második helyén áll, és nem titkolt céljuk a bajnokság megnyerése.

Újvidék, a mérkőzés helyszíne körülbelül 200 kilométerre fekszik Kecskeméttől, így a lila-fehér játékosok már a találkozó után hazaindulnak, és este vissza is érkeznek a hírös városba.

A KTE-s focisták csütörtökön és pénteken két-két edzésen vesznek részt, majd szombaton 11 órától a Vasas ellen lépnek pályára 11 órakor Budapesten.

5 hozzászólás

 1. nbcee

  2009. január 20. kedd at 17:33

  Milyen csönd van itt…a legutóbbi 6 hírhez összesen egy komment érkezett.

 2. kM

  2009. január 20. kedd at 17:53

  Ezt én sem értem. Van ilyen. (:

 3. Pingback: Új próbajátékos a KTE-nél - a “kiscsapat” Hódmezővásárhelyre utazik

 4. nbcee

  2009. január 21. szerda at 00:28

  Körötte csend amerre ment, És néma tartomány

 5. Betsy

  2011. szeptember 21. szerda at 21:43

  Reiandg this makes my decisions easier than taking candy from a baby.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..