kesport.hu

KTE II: Háromgólos siker Vásárhelyen

Míg a KTE-Ereco csapatának NB I-es kerete Újvidéken a Vojvodina csapatával csapott össze – és szenvedett 4-0-ás vereséget -, addig a “második sor” Hódmezővásárhelyre utazott és 3-0-ás győzelmével egálra hozta a mai napot kecskeméti szempontból.

A kecskeméti csapat fiataljai egy órával később, három órakor kezdték a harmadosztály Alföld-csoportjában szereplő Hódmezővásárhely elleni felkészülési meccsüket, mint a “felnőttek” Vajdaságban lejászott találkozójukat. Az ellenfél nem volt ismeretlen, ugyanis a két csapat ősszel már összemérte erejét, akkor fordulatos mérkőzésen, a félidő után megfordítva a meccset a KTE II három ponttal távozott Vásárhelyről (2-3).

A Szerbiába utazó keretből kimaradók, az ősszel az NB III-as csapatban szereplők valamint az U-19-es labdarúgók alkotta csapatot Szabó István dirigálta, aki a 19 éven aluliak kiemelt bajnokságban szereplő gárdát is trenírozza, nem kis sikerrel, hiszen a csapat – többek közt a Fradi, a Honvéd, a Debrecen és a Fehérvár fiataljait megelőzve – a hatodik helyen áll a pontvadászatban.

Meg is mutatkozott az összeszokottság, hiszen a 3×35 perces találkozón a helyenként tinédzser korú kecskemétiek becsülettel, eredményesen küzdöttek és Sándor László, Kiss Szabolcs, továbbá az alig tizenhét éves Szentgyörgyi Ákos góljaival magabiztos 3-0-ás győzelmet arattak, ezzel megmentve a kecskeméti focidrukkerek napját.

KTE-Ereco II: Nagy Zs. – V. Pelicsics, Pénzváltó B., Szabó Sz., Bertus L. – Szilágyi K., Sándor L., Kiss L., Hamar Á. – Vellai Á., Máté G.

pályára lépett: Rácz József (k), Szentgyörgyi Á., Helik N., Kovács D., Erdélyi Zs., Tölgyessy V., Kiss Sz.

gólszerzők: Szentgyörgyi Ákos 58., Kiss Szabolcs 85., Sándor László 95.

12 hozzászólás

 1. juve

  2009. január 21. szerda at 21:18

  Nagy Zs. az a ladánybenére küldött volt kapusunk?

 2. balint

  2009. január 21. szerda at 22:31

  Igen, ez valóban ő. Sokan meglepődhettek ma az összeállítások kapcsán. Nagy Zsoltnak december 31-én járt le a kölcsönszerződése, így akár vissza is térhet Ladánybenéről. Az átigazolási időszak ugye tegnap indult.

 3. Egy Öreg Devil

  2009. január 21. szerda at 23:36

  Nagy Zsolti örülünk neked

 4. nbcee

  2009. január 21. szerda at 23:45

  Úgy van…ha tudtam volna, hogy pályára lép, felszállok az első buszra.

 5. Egy Öreg Devil

  2009. január 22. csütörtök at 10:51

  Hát igen remélem tudunk még szurkolni neki sokat

 6. junior

  2009. január 22. csütörtök at 12:03

  Éljen Nagy ZSolti.Drukkolok neki!!!!!!!!

 7. Pingback: Nagy Zsolt ismét a KTE-nél - edző lesz a kapusból?

 8. Pingback: Marad Ladánybenén Nagy Zsolt

 9. Pingback: Döntetlen Gyirmóton: Gyirmót 1-1 KTE

 10. Pingback: Megyei rangadó - szombaton KTE-Baja felkészülési mérkőzés

 11. Pingback: U-19: kiütéses kecskeméti siker Baja ellen

 12. Pingback: KTE: Körülnéztünk az ifistáknál

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..