kesport.hu

Kik kapnak szerződést és kik távoznak? – friss átigazolási hírek a KTE-ről

Hamar Ádán nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a többi próbajátékos sorsáról egyelőre nem születt döntés a KTE-nél. A Kecskemétet érintő legfrissebb átigazolási fejleményekről Losonczy Lászlót kérdezte a kesport.hu.

A jelenleg tesztelésen lévő játékosok közül a jászberényi jobbszélső Hamar Ádám nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így visszautazik az NB II Keleti csoportjának 12. helyén álló csapatához. Riszticsről, Sztojkovicsról és Giuchiciről már nem tudott biztosan nyilatkozni a csapat ügyvezető igazgatója, mert nem volt jelen a vajdasági összecsapáson, melyen végül 4-0-ás vereséget szenvedtek a lila-fehérek.

Szivics mester a Vojvodina elleni mérkőzés után a következőket nyilatkozta a fent említett légiósokról: “Sztojkovics gyors, ügyes, 21 éves focista, de egy félidő után nagyon nehéz bármi komolyat is megállapítani. Ristics teljesen feleslegesen ütött bele kézzel a labdába a büntetőterületen belül, és a bíró a 11-es pontra mutatott.”

Miroslav Matea Giuchicinak egy olvasónk nézett utána, a 28 éves csatár szerinte a 2003/2004-es szezonban a román bajnokságban 6 gólig jutott a Gloria Bistrita csapatában.

Az edzésekről és arról, hogy valóban nyolc edző készíti-e fel jelenleg a csapatot tavaszra, a következő választ kaptuk: “Igen, jelenleg a felkészülési időszak alatt valóban nyolc szakemberrel kezdték meg az alapozást a játékosok. Ezek az edzők tulajdonképpen az utánpótlásnál is dolgoznak, és míg az utánpótlás nem kezdi meg a komolyabb munkát, addig segítségére vannak Tomiszlav Szivicsnek” – nyilatkozta az ügyvezető.

A kettős állampolgár (szerb és magyar) Visinka Ede ügyét illetően Losonczy László elmondta, hogy játékosként is számolnak személyével, illetve valószínűleg az NB III-as csapatnál Szabó Istvánnal közösen menedzselik a KTE II-t a jövőben. A 36 éves játékosedző korábban a FK Mladost Apatin csapatában szerepelt Szerbiában.

Lovrics ma utazott Bajára, holnap követi őt Szabó Tamás is. A két játékos június 30-ig szerepel kölcsönjátékosként a Sugovica-parti városban.

Rusvay jövő héten hétfőn érkezik Kecskemétre aláírni a szerződésbontást, majd visszatér korábbi csapatához, a Dunakanyar Vác-Újbudához.

Koszó jelenleg Budaörsön próbajátékon vesz részt, és ha igényt tartanak rá, akkor fél évre kölcsönbe adja őt a KTE.

Az ismét kecskeméti színekben készülő Nagy Zsoltról, a 39 éves kapusról szóló írásunk erre található.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..