kesport.hu

Nagy Zsolt ismét a KTE-nél – edző lesz?

Nagy Zsoltnak, a kecskemétiek korábbi kapusának december 31-én lejárt a kölcsönszerződése Ladánybenén, így most ismét a KTE-vel készül. A jövő héten dől el, hogy milyen minőségben számítanak rá, kapusedzőként vagy játékosként. Nagy Zsolt azt mondta, ha nem kap valahonnan visszautasíthatatlan ajánlatot, akkor csak a KTE vagy a Ladánybene jöhet szóba.

Nagy Zsolt részese volt az élvonalbeli szereplést kiharcoló kecskeméti csapatnak, amelyik tavaly májusban 5-0-ás Vác elleni győzelmével biztosította a helyét az NB I-ben. A 40 éves kapust fél évre kölcsönadták a megye 1-es Ladánybenének.

„A múlt héten tárgyaltam az elnök úrral, és most úgy készülök a csapattal, mintha itt lennék a keretnél. Még arról is szó lehet, hogy maradok, de szerintem nagyobb a valószínűsége annak, hogy megint kölcsönadnak majd” – mondta el a kesport.hu érdeklődésére Nagy Zsolt, aki elképzelhető, hogy a jövőben edző (is) lesz. „Felajánlották, hogy a szerb kapusedzővel és Erdei Sándorral együtt én is foglalkozzak a kapusokkal. Szerintem a jövő héten mindenféleképpen pont kerül az ügy végére. Most úgy néz ki, nem esek a két szék közé. Ha engem kölcsönadnak, akkor biztosan sehová máshová nem megyek, csak Ladánybenére. Vagy a KTE vagy Ladánybene, semmi más nem jöhet szóba, kivéve, ha egy olyen ajánlattal keresnek meg, amelyik visszautasíthatatlan, akkor persze mindenre van megoldás.”

A “Sas” becenévre hallgató hálóőr szerdán már pályára is lépett a KTE második számú csapatában Hódmezővásárhelyen. „Nagyon jó érzés volt, hogy számítottak rám, sok fiatal volt a csapatban, de nagyon jó volt újra a KTE mezét magamra ölteni.”

Szeretik és várják Nagy Zsoltot

A kesport.hu Olvasói örömmel fogadták Nagy Zsoltot ismét a KTE-ben. Egy Öreg Devil nevű felhasználónk azt írta, “Nagy Zsolti örülünk neked, remélem, tudunk még szurkolni neki sokat”, míg nbcee a következőket kommentezte be “Úgy van…ha tudtam volna, hogy pályára lép, felszállok az első buszra”. Junior pedig “Éljen Nagy ZSolti.Drukkolok neki!!!!!!!!” – beírást biggyesztette a Hódmezővásárhely – KTE mérkőzésről szóló cikkünk alá.

A 40 éves kecskeméti kapus azt is elárulta a kesport.hu-nak, sokan azt hitték azért ment el Ladánybenére, mert nem vállalta a kispadot az NB I-ben, pedig ez nem így van. „Nekem a legnagyobb boldogság volt a földön, hogy felkerültem az élvonalba, annyira szerettem voltam itt lenni a kerettel, hogy lettem volna harmadik vagy akár negyedik számú kapus is, csak érzetem volna, hogy nem mondtak le rólam. Nagy félreértés, hogy azért igazoltam el Benére, mert nem vállaltam.”

5 hozzászólás

 1. Heszusz

  2009. január 22. csütörtök at 14:22

  Verebes Sándor Erdei Sanyi leánykori neve?

 2. nbcee

  2009. január 22. csütörtök at 20:50

  Nagy Zsolti nagyon hiányzott, remélem egyszer tényleg kapusedző lesz nálunk.
  Heszusz: Már javították, úgy látszik.

 3. .

  2009. január 24. szombat at 00:05

  Zsolt 1968-ban született= 41. éves! Ez matamatika tisztán.

 4. balint

  2009. január 24. szombat at 01:55

  Igaz, Zsolti 1968 március 21-én született. Jóindulattal még nevezhető 40 évesnek, de 39-nek semmiképp:)

 5. Pingback: Marad Ladánybenén Nagy Zsolt

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..