kesport.hu

“A KTE egy márka a mostani gyér magyar futballban”

Millióan jelentkeznek a KTE-hez próbajátékra, de a kecskemétiek már nem valószínű, hogy bárkit is leigazolnak, bal védőt továbbra is keresnek. Riszticset még tesztelik, de a Baja ellen nem lesz új játékos a pályán. A következő teszt-ember jövő héten érkezik.

“Minden nap jön Afrikából tíz e-mail, meg mindenhonnan küldenek ajánlatot a menedzserek. A KTE egy márka a mostani gyér magyar futballban. Ezt kiharcoltuk, megharcoltunk érte, és most sokan jelentkeznek próbajátékra, mert szívesen futballoznának Kecskeméten. Mi azonban már nem nagyon akarunk igazolni, bal oldali védőt keresgélünk még. Egyelőre Riszticset teszteljük” – nyilatkozta portálunknak Losonczy László.

A KTE ügyvezető igazgatója szerint a Baja elleni felkészülési mérkőzésen nem kell majd a nézőknek egymást kérdezgetniük, ki is az a srác pályán.”Nem lesz új játékos a keretben szombaton. Hétfőn azonban még jön valaki próbajátékra.”

Az ügyvezető elmondta azt is, utánpótlás szinten igazoltak két fiatalt, és továbbra is arra törekednek, hogy a régió tehetséges ifjoncait Kecskemétre csábítsák. Losonczy elmondta, mostanra a békéscsabai, szegedi, csongrádi, Pest megyei fiatalok a KTE mellett döntenek, így mostanra nem az van mint régen, amikor innen mentek el a serdülők és az ifisták Dunaújvárosba, Zalaegerszegre vagy éppen Vácra.

3 hozzászólás

 1. k.péter

  2009. január 30. péntek at 14:30

  Bal oldali védőt azért tilos igazolni, nehogy a villámléptű pistikének konkurenciája legyen.

 2. Pingback: Propeller

 3. microlas

  2009. január 31. szombat at 16:59

  majom vagy péter!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..