kesport.hu

Álarcban a politikusok – Mozdulj Kecskemét!

Javában zakatol a báli szezon – január 31-én újabb lehetőség, hogy aktívan űzd el a telet: négyig tartó mulatság zárja a vasárnap hajnalt, ám előtte napközben programok sora: még a kesport.hu is focimezbe bújik. Lássuk hát pontról-pontra!

10.00 és 12.00 között vérfürdő: egymásnak feszülnek az esküdt ellenfelek. Szemtől-szemben találkoznak azok, akiknek információkra van szükségük, illetve azok, akik (még) eltitkolnák azt: Sportvezető – Újságíró rangadó, amin a kesport.hu kétszemélyes futballkülönítménnyel képviselteti magát. A harmadik csapat a városházi képviselőké, így a “barátságtalan” labdarúgó mérkőzések garantáltak.

A városatyák közül biztosan ott lesz a kapuban a határozott megjelenésű Bogasov István, a nyurga alkatú polgármester dr. Zombor Gábor, aki kosaras létére a bőrgömbbel sem bánik ügyetlenül, Szeberényi Gyula Tamás, a Kulturális és Idegenforgalmi Bizottság elnöke, valamint az festőiparban is ismert, kispályás futballcsapatot is szponzoráló Kósa “Kolor” József.

A sportvezetők sem tétlenkedtek, a csapat szervezője Tihanics Tibor. Az Univer-KTE birkózó szakosztályának szakmai igazgatója szerint tavaly óta nem gyengült a csapatuk, és külön edzésmunkát is végeztek. Nem pikklenek senkire, mert az újságírók jókat írnak rólunk, a politikusok pedig a pénzt adják, bár az utóbbiak elleni meccsen lehet, hogy engedik majd magukat, hátha még több anyagi támogatást kaphatnak idén – fűzte hozzá viccesen Tihanics.

A sportvezetők csapatukba várják Tomiszlav Szivicset. A KTE-Ereco trénere kisebb húzódással bajlódik, amit teniszezés közben szerzett, de azt mondta a kesport.hu-nak, ott lesz a Rákócziban, és ha többet nem is, öt percet biztosan vállal majd.

A helyszínt a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola sportcsarnoka biztosítja:II. Rákóczi Ferenc Ált. Isk. sportcsarnoka

A piros lapok kiosztását gyors zuhany és a hideg zuhany követi 13:00-tól: 2008. év legeredményesebb sportolóinak kitüntetése ekkor kezdődik a kecskeméti Polgármesteri Hivatala dísztermében.

Mozdulj Kecskemét! – sportnapi információk, programok, báli előzetes

9.00 és 12.00 között találkozók, közös versenyek, játékos vetélkedők, gyerekprogramok várják a pénteki éjszakát kora reggelre kipihenőket a Messzi István Sportcsarnokban.

Itt mindenkinek lehetősége lesz kipróbálni a legkülönfélébb sportágakat. A bemutatókat a KTE, az Univer, a Budapest Bank Kecskeméti KC, a Kalo-Méh Kecskeméti Röplabda Club legjobbjai, továbbá a birkózók, a bokszolók és az íjjászok kiválóságai személyesen nyújtják majd a gyerkőcöknek, akik pecséteket gyűjtögethetnek a különböző helyszíneken, és azt a “Sportdiplomájukba” nyomtathatják a legkisebbek.

A helyszín a Messzi István Sportcsarnok az Olimpia utcában:Messzi István Sportcsarnok

Az ünnepeltek méltatását 16.00 órától konferencia zárja: sportfórum startol Kecskemét város sportjának jövőjéről, amihez a termet az Erdei Ferenc Művelődési Központ biztosítja majd.

19.00 órai kezdettel eldurrannak a pezsgősüvegek, és elkezdődik a XVI. Sportbál az Erdei Ferenc Művelődési Központban. A vacsorát 20:30-kor az “Év Sportolója” díjak átadása szakítja meg egy pillanatra, majd a nyitótáncot a Hírös Táncegyüttes prezentálja. Az est sztárvendége Horváth “jég dupla whiskyvel” Charlie, aki rekedtes talpalávalót szolgáltat 23:30-tól a kecskeméti sportbálozók talpa alá.

A napközbeni programokra (Sportcsarnok, Rákóczi tornacsarnoka) a belépés ingyenes, az esti bálra pedig 13.000 Ft-os áron kaphatóak jegyek az UNIVER Szövetkezeti Zrt. Központjában (Katona J. tér 18.) Körmendi Annánál (tel.:76/515-737).

Fotó: Flickr.

9 hozzászólás

 1. Pingback: KTE: megváltozott az edzőmeccs időpontja

 2. Bea

  2009. január 29. csütörtök at 16:52

  Tetszik a beharangozó! Tuti nyerő lesz a média csapata. :)))

 3. L'

  2009. január 29. csütörtök at 22:03

  Hajrá Kesport! :)

 4. adamikzoli

  2009. január 30. péntek at 01:33

  Csak azért kicsi az esélye a képviselőknek, mert nem érek haza a meccsre a sielésből:)

 5. Pingback: 28-28: kézis egál Komlón - Emléktorna február 6-án és 7-én

 6. Pingback: Megyei rangadó - szombaton KTE-Baja felkészülési mérkőzés

 7. Joln

  2009. január 31. szombat at 01:13

  Remélem előkelő helyen lesz a kesport csapata!!!!Hajrá fiúk!!!!Bálint néha passzolj azért!

 8. Pingback: Sportnap - élő tudósítás, folyamatos frissítés!

 9. charlie

  2009. január 31. szombat at 22:29

  Grat a médiaválogatott első helyezéséhez!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..