kesport.hu

Videók a mezőkövesdi meccsről: értékel Skala, Rosta, Tóth – ünnepel a lelátó

A Magico Ultras szurkolói kemény magjának köszönhetően mozgóképpel is képben lehetünk a szombati történésekről. Mezőkövesd-Kecskemét utózönge videókon.

Értékel Tóth Koppány, aki fogta Kekezovics hetesét (ritka alkalom):


Értékel a kecskemétiek vezetőedzője, Skaliczki László
:

Értékel Rosta István, a pici klub játékosedzője:

És egy összefoglaló videó arról, milyen az, ha a 8. (hatodik, tizenkettedik) ember ott van a lelátón és űzi a sajátjait:

A videókat köszönjük a Magico Ultras-nak.

7 hozzászólás

 1. mkcrules

  2009. február 15. vasárnap at 19:18

  Csak az MKC!! Fantasztikus győzelem volt egy sportszerű meccsen, a fantasztikus SZURKOLÓTÁBOR előtt!! Gyerünk fiúk, mindent bele a 8. helyért, sok sikert a Kecskemétnek.

 2. bubu

  2009. február 16. hétfő at 00:14

  Hát tényleg egy fantasztikus hangulatot teremtettek a szurkolók a Mezőkövesdnek hazai pályán! Le a kalappal, ebben is van még mit tanulnunk..Hiába, ahol már évek óta magas szinten űzik ezt a sportágat, nagyobb tömeget is vonz…

 3. kecskemetikc

  2009. február 16. hétfő at 09:44

  Gratulálunk a Mezőkövesdnek .Csodálatos szurkolókik segítik hétről hétre a csapatot.
  Reméljük a hétvégi Győr elleni találkozón Kecskeméten is legalább ezer néző előtt (mintahogy a decemberi Gyöngyös elleni hazai meccsen) játszhat a csapat különös tekeintettel arra ,hogy a tiszta jegybevételt a klub felajánlotta a veszprámi áldozatoknak.
  Hajrá Kecskemét. Hajrá BB KKC!!!

 4. lilla

  2009. február 16. hétfő at 12:34

  nálatok csak divatszurkolok vannak lásd kosármeccs,sok nagy hűho semmiért.kecsón sok ajóllakott játékos akiket már nem tud még a skaliczki sem motiválni,tisztelet a kivételnek.nálunk viszont ez a csipet csapat mindenütt kiteszi a lelkét,nálunk nincsen szerb magyar ellentét.,és nem alibizik senkisem

 5. hirös

  2009. február 16. hétfő at 12:57

  Kedves Lilla .Sajnáljuk ,hogy hozod a kövesdi formát és sértegetsz bennünket.Itt ezeken a forumokn elismeréssel szólt rolatok mindenki.Kár a hozzászólásodért.

 6. mkcrules

  2009. február 16. hétfő at 13:25

  Én kérek elnézést Lilla hozzászólásáért, mint kövesdi szurkoló. Értem én, hogy mire gondol, csak kicsit túlreagálja a dolgot…:):):)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..