kesport.hu

Szettről-szettre győzelem a Magyar Kupa odavágóján – képek

Nusser Elemér szegedi edző szerint a bravúrnál is több kell majd a visszavágóra, és “bár az esélyeink minimálisra csökkentek, szeretnénk nyerni a presztizsünk miatt”. Gyurkó Sándor, a kecskemétiek vezetőedzője viszont azt mondta, nyugodtabban készülhet csapata, s kiemelte centereit: “Dorcsák és Somodi kiválóan játszottak” – mondta, majd így fejezte be értékelését: “klappolt minden”.

10 hozzászólás

 1. Pingback: Propeller

 2. xy

  2009. február 25. szerda at 18:36

  Jók a képek! :)

 3. kM

  2009. február 25. szerda at 19:26

  Kössz. Ha rájuk kattintasz, extra nagy méretben is láthatod őket. ;)

 4. xy

  2009. február 25. szerda at 21:14

  már le is vannak mentve :)

 5. kM

  2009. február 25. szerda at 21:15

  Ott mindig eléred, szóval lementeni azért nem kell. :DD

 6. "egy labdapüfölő"

  2009. február 25. szerda at 23:55

  tényleg jók a képek, de ha elfogadtok egy építő jellegű tanácsot, tippet, javaslatot, akkor próbáljatok meg, a nem csak hálónál történő pillanatokat megörökíteni (blokk és ütés), hanem például egy nyitásfogadás, egy vetődés, vagy éppen egy öröm mozzanatát is, ahol az arcokon az erőfeszítés mellett az érzelmek kinyilvánulása, az elégedettség, vagy éppen elégedetlenség is tükröződik… tény h nem könnyű egy-egy ilyen pillanatot elkapni, viszont a képek magukért fognak beszélni…:)ez sztem egy szép kihívás a fotósnak:) ja, és ezzel nem kritizálni akartam a képeket, mert amúgy télleg jók lettek:) na hajrá!!!!:)

 7. xy

  2009. február 26. csütörtök at 12:56

  egyetértek! mondjuk egy csomó fotós szokott ott lenni, nem hiszem, h mindenki a hálót fotózza… tényleg jók lennének ilyen “érzelmes” képek. reméljük a pénteki meccsen lesz alkalom is és vállalkozó kedvű fotós is :D

  am nem értem… mért esik ennyire látványosan nehezére egy-két “szurkolónak”, vagy maradjunk a nézőnél, a tapsolás és a szurkolás? én már a másik véglet vagyok, tudom, de jó lenne, ha nem csak 3-4 ember kiabálná szét a fejét, és tapsolná vörösre a kezeit…:(
  mert szerintem megérdemelnék a srácok…

 8. kM

  2009. február 26. csütörtök at 13:12

  A vállalkozó kedvvel nincs gond, ha jól megnéztétek, látszik, hogy több szögből készültek a képek, és a meccs alatt is gondolkodtam rajta, hogy hova álljak, honnan nézzek a mérkőzésre. Ami lehatárol, az a pályaterület és az azt körülölelő rész (eshet oda labda, ahová valaki kilép menteni), plusz a technika: az általatok vágyott extra szűk kivágású képeket produkáló, sportcélokra alkalmazott 400-as, 2.8-as fényerejű objektív 1,3 millió Ft, és jelenleg még nincsen rávaló, de törekszünk, hogy egyszer legyen a kesport.hu-nak. (((((:

  Amúgy én nagyjából megnézegettem a hazai röpis sportfotókat és a kesport.hu képei a top3-ban tanyáznak minőségi, elkapott pillanat tekintetében, ami persze nem jelenti azt, hogy az ember ne akarna jobbat, szebbet, sőt.

 9. Pingback: Dorcsák Lajos, a Kalo-Méh KRC centere a magyar ifiválogatott csapatkapitánya

 10. Pingback: A lehetetlent kell megakadályoznia a KRC-nek

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..