kesport.hu

Kis KTE: Jól sikerült a főpróba

Vasárnap délután utolsó felkészülési mérkőzését játszotta a KTE második csapata az NB3-as tavaszi nyitány előtt. A mezőfölény 2-0-ás győzelmet hozott a megye I-ben játszó Kerekegyháza ellen.

A Kiskunfélegyháza elleni első bajnoki előtt utolsó bevetésre indult a Szabó István és Visinka Ede által irányított csapat. Megkeresésünkre Szabó tréner válaszolt:

“Az első félidőben kevésbé összeszokott csapat benyomását keltettük, mely nem csoda, hisz a felnőtt csapatból, az NB3-as keretből, és az ifikből állt össze a mai mérkőzésre az együttes. Sokkal nehezebb így a posztokat is elosztani, de a félidőben megbeszéltük a felmerült problémákat, így a második játékrészben már nagyon sok helyzetet kidolgoztunk, és nagy mezőfölényben játszottunk. Akár nagyobb gólkülönbséggel is nyerhettünk volna, de a befejezéseknél ismételten kijött az összeszokottság hiánya. Összességében úgy látom, hogy jó úton haladnak a srácok.”

Portálunk kérdésére, hogy vállalnák-e a feljutást, ha odakerül a csapat a szakember elmondta, hogy továbbra sincs lefixálva a vezetőséggel ez a kérdés, de minden meccsre úgy készülnek, hogy nyerni kell. A mérkőzésen Risztics sérülést szenvedett, miközben közelről nagy erővel arcon találta egy beadás. Állapotáról még nincsenek információk.

A KTE II. március 8-án, vasárnap 14:30-kor a Kiskunfélegyházát fogadja a Széktói Stadionban.

2008. március 1., Széktói Stadion 2-es pálya
KTE-Ereco II. – Kerekegyháza 2-0 (0-0)
Góllövők: Balog (69.), Ábel Zs. (74.)

KTE-Ereco II.: Velimirovics – Pelicsics, Gyagya, Visinka, Risztics (Szilágyi 16.) – Menyhárt, Borsos (Kiss L. 45.), Ábel Zs., Nagy A. – Balog, Kormos

7 hozzászólás

 1. Meksz

  2009. március 1. vasárnap at 21:27

  Hajrá Fiúk!

 2. charlie

  2009. március 2. hétfő at 08:58

  Jó Kis(s) csapat ez!

 3. :)

  2009. március 2. hétfő at 14:24

  ne haragudjatok de egy kerekegyháza ellen szenvedni….ugy fele nb1-es na ne vicceljetek már….az ifiből nem volt senki….90%ban meg nb1esek voltak…vicc ez az egész…ugy se nyerik meg az nb3at…

 4. :)

  2009. március 2. hétfő at 14:25

  úgy h ez a jótól elég messze van..

 5. lacó

  2009. március 2. hétfő at 15:24

  úgy látom az igazolásokkal az nb3-as keretet akarták erősiteni szivacsék.vagy azért igazoltak ide ilyen riszticseket, hogy nehogy elsők maradjanak a bajnokság végére??

 6. Dávicc

  2009. március 2. hétfő at 18:03

  komolyan mondom behalok rajtatok :D

  ismét csak egy edző meccsről van szó… láttam a nyáron egy két nagy csapat edző mérközését akik 4-5 gollal kikaptak joval gyengébb ellenfeleitől és fogadunk hogy negyed ennyi károgo nem volt…vicc ami itt folyik kecskeméten.. pécsen, pápán, a ferencvárosnál mindenki a seggét verné a földhöz ha egy nb1es középcsapata lenne erre a sok okos helyi lokálpatriota ott szidja a csapatot ahol csak tudja.. mi a fasznak jártok ti meccsre? menjetek sakk olimpiát nézni… mi a faszra jo ez komolyan mondom… akkor is csak hisztiztetek amikor nb2es csapat volt akkor is ha nb1es… akkor is itt fogtok fikálódni ha dobogon végzünk x év mulva… ha meg kiesünk akkor meg majd jöttök hogy ti megmondtátok és veritek majd a melleteket a gép előtt hogy mekkora istenkirályok vagytok… mért csak itt tudtok pofázni, mért nem takarodtok be a székházba egy ankétra és ott veritek a nyálatok? ja mert tele van a gatya és csak a net előtt ekkora a szátok… ezek vagytok ti… könnyü a másik háta mögött fikázni… vagy csak féltékenyek vagytok???? másik meg hogy a csapat 90% hogy hiába nyeri meg az nb3at merrt nem fogják tudni vállalni a feljutást…

 7. Pingback: NB III: Megyei rangadóval indul a tavasz

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..