kesport.hu

Női rangadó a Pick Szeged szentélyében

Az NB II. következő bajnoki fordulója a Kecskemét NKSE csapatának sorsdöntő forduló is lehet, hisz a bajnokságban az előttük álló Szeged SE otthonába látogatnak a lányok.

A Szeged azt a Martfűt verte el idegenben, mely ellen Szegeden (hazai pályán) csak döntetlent tudott elérni. Ezt a Martfűt a kecskeméti lányok idehaza hat góllal páholták el. A Martfűt hazai pályán nehéz megverni, de ez a szegedieknek sikerült, igaz csak kettő góllal. A Kecskemét NKSE csapata Martfűről az őszi idényben két gól mínusszal tért haza, melyet az itthoni hatos feledtetni tudott.

Az sem elhanyagolható tény, hogy a szegedi lányok az őszi fordulóban búsan tértek haza Kecskemétről, ugyanis három góllal több került a hálójukba.

Látható, hogy a két csapat közel azonos szinten képviselteti magát a bajnokságban. Az lehet a döntő, hogy ki, milyen lelki állapotban lép pályára. A szegediek a hazai pálya előnyét élvezik, a kecskeméti lányok pedig Herczeg Katával erősítettek.

„A Szeged nagyon fiatal csapat, fő erénye a gyors lerohanásos támadás. Mi viszont játékban vagyunk erősebbek és rutinosabbak. Szoros mérkőzésen az dönthet, hogy melyik csapat, milyen mértékben tudja alkalmazni saját fegyverét” – nyilatkozta Kalmár Jenő, a kecskemétiek edzője.

Szeged SE – Kecskeméti NKSE
Időpont: 2009. 03. 15. 16:00
Helyszín: Városi stadion (Szeged Etelka sor 1-3)

4 hozzászólás

 1. charlie

  2009. március 13. péntek at 17:14

  Ha jól látom lányokról van szó! Mint olyanok igen szeszélyesek, így az esélyeket illetően bár mi előfordulhat, sőt annak az ellenkezője is. Egyébként meg hajrá Kecskemét!

 2. kM

  2009. március 13. péntek at 17:16

  Charlie,

  :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 3. labinnak

  2009. március 13. péntek at 17:40

  Úgy tünik ez itt kimaradt:
  “Az eredetileg március 28-ra kisorsolt bajnoki mérkőzést a veszprémiek BL negyeddöntője miatt – március 29-én a Ciudad Reallal mérkőznek Iváncsikék – el kellett halasztani.
  Péntek reggel megszületett a döntés, a találkozót április 26-án, vasárnap 18 órától rendezik a Messzi István sportcsarnokban.
  Sikerült elintézni Szabó Péter játékengedélyét is, így a válogatott átlövő szombaton a Komló elleni idegenbeli mérkőzésen bemutatkozhat a kecskeméti csapatban. “

 4. balint

  2009. március 13. péntek at 19:32

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..