kesport.hu

Ráfáztak Vilivel Benén – az ex-válogatott meccsek helyett tanfolyamra jár

Ezen a hétvégén sem lépett pályára Sebők Vilmos, a Ladánybene tél végi sztárigazolása. Az egykori válogatott labdarúgó legutóbb sérült volt, most vasárnap pedig A licences tanfolyamon vett részt, ezért nem tudott játszani. A beneiek edzője azt mondta, nem biztos, hogy jó vásárt csináltak Sebők Vilmossal.

Sebők Vilmos a téli átigazolási időszak végén érkezett a megyei első osztályú Ladánybenéhez az NB I-es Diősgyőr csapatától, ahol 2008-ban csapatkapitánnyá is választották.

Az egykoron a nemzeti tizenegyben is szerephez jutó Sebők bács megyei “kalandja” egyelőre nem tűnik túl fényesnek: a múlt héten térdsérülés miatt nem játszott, most vasárnap pedig edzőtanfolyamon vett részt. Csapata előbb csak döntetlent ért el az Akasztó vendéglátójaként, most pedig 2-1-re kikapott Solton.

“Nem biztos, hogy jó vásárt csináltunk vele, mert vasárnaponként és hétfőnként az UEFA A licences tanfolyamán kell megjelennie, ha egy napot is kihagy, kezdheti előröl. Mivel a mi idegenbeli meccseinket vasárnaponként rendezik, így azokon nem tud majd pályára lépni, csak a hazai találkozók alkalmával, amelyeket a sorsolás szerint szombatonként rendezünk” – nyilatkozta a kesport.hu megkeresésére Ozsváth Ferenc, a Ladánybene edzője.

Sebőknek egyébként szerződése szerint csak a mérkőzéseken kell megjelennie, az edzések számára nem kötelezők. A Ladánybene a jövő héten vasárnap Hartára utazik, így akkor biztosan nem játszik Sebők, aki leghamarabb majd április 4-én mutatkozhat be a Nemesnádudvar ellen.

Kép: sebokvili.hu

13 hozzászólás

 1. Pingback: Propeller

 2. Nitro

  2009. március 24. kedd at 01:55

  Nem változott semmit :D

 3. T

  2009. március 24. kedd at 10:06

  Vicc ez az ember. Meg az is aki leigazolta.

 4. pilaf

  2009. március 24. kedd at 13:19

  azért a sebokvili.hu is megér pár percet:D:D

 5. Miskabá

  2009. március 24. kedd at 14:03

  Ki az, aki vasárnap tart tanfolyamot…

 6. sbbmiki

  2009. március 24. kedd at 18:36

  Nem lehet, hogy edzőnek jött?

 7. charlie

  2009. március 25. szerda at 08:24

  Szerintem is inkább az a necces, hogy akkor tartják ezeket a tanfolyamokat, amikor a bajnoki mérkőzések zajlanak! Miért ne végezhetné el ezt – nem a Vilire gondolok – egy aktív labdarúgó is…?

 8. Pingback: A KTE-ből erősít a Ladánybene – Sebők Vili távozik, Nagy Zsolt viszont marad | kesport

 9. Pingback: A 2009-es év fontosabb eseményei – év végi összefoglaló 3/1

 10. Pingback: Ladánybenéről Ausztriába igazolt Sebők Vili

 11. Pingback: Huszonötszörös magyar válogatott labdarúgóval erősített a Ladánybene

 12. Pingback: Az Izraelt is megjárt, válogatott labdarúgó szereti a megye 1-et

 13. Pingback: Borgulya István és Pomper Tibor is Bács-Kiskunban folytatja

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..