kesport.hu

Ismét súlyos sérülést szenvedett Alempijevics – a betonkemény talaj az oka?

A csütörtöki edzésen ismét megsérült Aleksandar Alempijevics. A fiatal szerb középpályás ősszel a Budapest Honvéd elleni idegenbeli bajnokin (2-2) szenvedett lábközépcsont-törést a bal lábán, most pedig a jobb lábán diagnosztizáltak talpcsonttörést.

S. Juhász Attila technikai igazgató elmondta, hogy “Alco” jobb lábát csütörtökön be is gipszelték, jövő hét csütörtökön kell majd visszamennie kontrollra.

A kesport.hu telefonon kereste Tomiszlav Szivicset. A KTE vezetőedzője elmondta, hogy a Partizan Belgrád korábbi játékosa nem ütközés miatt sérült meg. “Senki sem volt a közelében, egy rossz lépés miatt sérült meg. A centerpályán edzettünk a Széktói Stadionban, amelynek nagyon kemény a talaja. Olyan mintha betonon játszanánk, talán ez is közrejátszott a talpcsonttörésben” – emlékezett vissza a szerb szakember.

Szivics azt mondta portálunknak, beszélt Alempijeviccsel, aki nagyon el van keseredve az újabb, balszerencsés sérülés miatt. “Sajnálom Alempijevicset, mert tehetséges, fiatal gyerek” – nyilatkozta Szivics.

(kecskemetite.hu/kesport.hu)

8 hozzászólás

 1. Pingback: Propeller

 2. Kazi

  2009. március 27. péntek at 17:13

  Minden rosszban van valami jó.Jobban jár igy a csapat is.Lehet, hogy Ajempijevics szervezete nem alkalmas a profi sportra?

 3. lacó

  2009. március 27. péntek at 17:13

  Bezzeg szerbiában, ott remek a talaj a libalegelőn…

 4. KTE fan

  2009. március 27. péntek at 21:15

  Legalább javuló tendenciát mutat majd az eladott labdák iránya.

 5. KTE fan

  2009. március 27. péntek at 21:23

  …az eladott labdák aránya.

 6. Bomba

  2009. március 28. szombat at 20:29

  …eladható lesz? Azért kéne játszania…

 7. Pingback: Levették a gipszet Alco lábáról | kesport

 8. Pingback: Vízszivárgás miatt nem locsoltak a Széktóiban - Alempijevicsnek forrásban lévő csontja tört el | kesport

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..