kesport.hu

Csík Eliza fél órát kapott a bizonyításra

Csütörtök délután megkezdődtek a hazai rendezésű női U17-es Európa-bajnoki selejtező elitkörének küzdelmei. Válogatottunk első meccsét Bükön játszotta Svájc ellen, és 0-0-ás félidőt követően 1-0-ra kikapott. A kecskeméti Csík Eliza a 60.percben lépett a pályára.
Kiss László szövetségi edző Horváth Eszter – Tóth Barbara, Tell Zsófia, Gleich Barbara, Marsai Nikolett – Vidács Krisztina, Szabó Boglárka (Csík Eliza a 60. percben), Jakab Kata (Halászi Kinga a 69. percben) – Pas Alexandra (Szarvas Alexandra a 49. percben), Szlovák Krisztina, Sipos Lilla összeállításban küldte pályára a válogatottat.

A meccs nagyjából kiegyenlített küzdelmet hozott, a mieink nem játszottak alárendelt szerepet, de az egyetlen gólt a kissé célratörőbben futballozó helvétek szerezték Cora Canetta révén az 59. percben.

“Csalódott vagyok, mert a mérkőzés jelentős részében nem futballoztunk tudásunknak megfelelően.  A svájciak több önbizalommal játszottak és ezt kamatoztatni is tudták” – értékelt a lefújás után Kiss László.

A nap másik mérkőzésén Németország 4-0-ra győzött Oroszország ellen.

Az U17-es női Eb-selejtezőtorna programja:

2009. 04. 11. szombat
Oroszország – Svájc, Bük 14 óra
Magyarország-Németország, Sopron 16 óra

2009. 04. 14. kedd
Németország – Svájc, Bük 16 óra
Magyarország – Oroszország, Sopron 16 óra

(mlsz.hu)

Hozzászólások

  1. Janás

    2009. április 11. szombat at 07:04

    Gratulálok. A nők már képviselik városunkat a válogatottban, remélem hamarosan a fiúk is követik őket.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..