kesport.hu

Már a következő szezonra készül a KTE – a licenccel nem lesz gond

Kisebb hiányosságok miatt utasította el a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elsőfokú licecadó testülete a KTE-Ereco kérelmét. Losonczy László, a lila-fehérek ügyvezető igazgatója azt mondta, a pénzügyi feltételeknek maradéktalanul megfeleltek, egy okmányt viszont nem csatoltak, ezért utasíthatták el a kérelmüket.

Hivatalos értesítést még nem kapott a KTE a csütörtöki határozatról, de Losonczy László sejti, hogy mit kell még pótolniuk a kérelemhez. „Az egyik pénzügyi szakemberünk bizonyítványa hiányozhat, ez lehet a probléma, meg talán az, hogy az utánpótlás csapatoknál öt UEFA „A”-s edzőnek kell tevékenykednie, és nálunk négy van plusz egy Pro licences, és azt sem tudni egyelőre, hogy a szakvezetőket ide számítják-e vagy csak az edzőket (Djoko Kokovics rendelkezik  „A”-s minősítéssel – a szerk.)” — nyilatkozta a kesport.hu érdeklődésére a kecskeméti csapat ügyvezető igazgatója.

Losonczy szerint a kérelem pénzügyi részével nem lehet gond. „Nincs a Kft-nek APEH tartozása és rendben van a társasági szerződés is.” A KTE egyébként csak a bajnokságra kért licencet, a nemzetközi szereplésre nem, mert már kiesett a Magyar Kupából.

A sportvezető azt is elárulta, hogy Húsvét után gyakorlatilag már a következő szezon szervezése kezdődik el. „Én már most ki merem jelenteni, hogy a kitűzött célt, a biztos bent maradást, már most teljesítettük. Nagy feladat áll előttünk ettől függetlenül. A nyáron át kell tekintenünk az összes szerződésünket, meg kell határoznunk a jövő szezonra a célokat, és a csapat gazdasági helyzetét, az elmúlt egy évet is értékelnünk kell” – mutatott rá az ügyvezető igazgató.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..