kesport.hu

Nyolc sérült a KTE szombati ellenfelénél

Meglehetősen kevesen voltak a Haladás kedd délelőtti edzésen, de természetesen szó sincs arról, hogy szabadnapot kaptak volna a játékosok: többen sérüléssel bajlódnak, sőt, beteg is akad a keretben.

Simon Ádám és Simon Attila hosszú ideje sérült, rájuk nem számíthat Csertői Aurél. Szép Tamás sem tudott még edzeni, nem jöttek rendbe a térdszalagjai. Igaz, ő ott volt a keddi edzésen, és a pálya széléről nézte a többieket.

Csontos Zoltánt a Debrecen ellen kellett lecserélni, pontos diagnózis még nincs, de egy biztos, ágyéksérülése miatt heteket kell kihagynia.

Kenesei Krisztiánnak is kiújult korábbi sérülése, ő Mohácsi doktorhoz ment kivizsgálásra, Rajos Gábor pedig gyomorbántalmai miatt hagyta ki a gyakorlást.

Molnár Balázs sem végzett teljes értékű munkát, neki ráléptek a nagy lábujjára, ami bedagadt, ezért a többiektől külön kocogott. Schimmer Szabolcs edzett ugyan, de még mindig érzi a hétvégi bajnokin a térdére kapott rúgást.

(nyugat.hu)

4 hozzászólás

 1. Heszusz

  2009. április 15. szerda at 10:33

  Molnár és Kenesei nagy veszteség lenne a Halinak, nélkülük jóval nagyobb eséllyel szállna harcba a KTE szombaton.

 2. Pingback: Tóth Zoltán gyógyul, Yannick meghúzódott | kesport

 3. lacó

  2009. április 15. szerda at 17:53

  nincs Kenőnek semmi baja, csak lusta edzeni.tudod, a rutin, meg az évek…

 4. Pingback: Újoncok egymás között, azaz szombaton KTE-Haladás | kesport

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..