kesport.hu

“Valahol jogos volt a kiállításom” FRISSÍTVE: két meccset kapott Gyagya

Szombaton a Balaton-partiak 2-0-ra nyertek, igaz, a kecskemétiek a 65. percben emberhátrányba kerültek, miután Veizer játékvezető kiállította Gyagya Attilát második sárga lapot érő megmozdulása után. Gyagya szerint reggelig sem lőttek volna gólt – mondta az nb1.hu-nak adott nyilatkozatában. A KTE védőjét – mint visszaesőt – két bajnoki mérkőzésről tiltották el.

“Valahol jogos volt  a kiállításom, mivel ugyan az egész mérkőzés során alig szabálytalankodtam, de az a két sárgás eset egy nagyon kiélezett szituációban történt, így indokolt volt. ”

“A Siófok nagyon jól játszott, mi pedig nem tudtunk kellőképpen felpörögni, az volt az érzésem, hogy akármeddig játszhatunk, nem fogunk gólt lőni. Elöl és a középpályán nem tudtuk megtartani a labdákat, így nem is tudtunk igazán komoly helyzeteket kidolgozni. Tavasszal sokkal nehezebb meccseket vívunk, mint az ősszel. Ennek nyilván az is az oka, hogy az ellenfelek már jobban készülnek belőlünk.”

FRISSÍTVE:

Az MLSZ fegyelmi bizottsága Gyagya Attilát – mint visszaeső – két bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásban részesítette. A 26 éves védő így leghamarabb a Vasas ellen térhet vissza.

A bizottság további határozatai:

A szombati Szolnok – Ferencváros NB II-es bajnoki mérkőzésen történt szurkolói rendzavarások miatt a FTC-re, mint visszaesőre 300 000 forint pénzbüntetést rótt ki, és kötelezte a klubot, hogy a következő két idegenbeli bajnokiján 20-20 rendezőt biztosítson a hazai klub számára a vendégszektor előtti rend fenntartásához. A zöld-fehéreknek ezeken a meccseken szövetségi ellenőrt is fogadniuk kell, és ők viselik az eljárás költségeit is.

A testület a ZTE – DVSC mérkőzés lefújása után történt rendzavarás miatt úgy határozott, hogy a Zalaegerszegnek következő hazai mérkőzésén tíz fővel növelnie kell a rendezői létszámot, ezen a mérkőzésen szövetségi ellenőrt is fogadnia kell és az eljárás költségeit is a kék-fehérek viselik.

A testület tárgyalás megtartása után Kovácsevics Róbert (Kaposvár) korábbi büntetését hatályában változatlanul fenntartotta.

Horváth Gábor (Fehérvár) – mint visszaeső – 2 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Koller Ákos (Fehérvár) – mint visszaeső – 2 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Gyagya Attila (Kecskemét) – mint visszaeső – 2 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás

NB II

Berde István (Győr) 1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Zsók József (Baja) 1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Délczeg Gergely (ZTE) 1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Tóth Gábor (Lombard) – mint visszaeső – 2 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Bernáth Péter (Békéscsaba) 2 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Kovács Péter (Vác) 4 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás

Férfi futsal bajnokság

László Gábor (Mezei Vill) 1 U21-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás

Színes lapok miatti pénzbüntetések

Honvéd 36 000 Ft
Vác 15 000 Ft
Makó 17 500 Ft
DVSC 12 500 Ft.

(mlsz.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..