kesport.hu

BKMLSZ: a katymári Kovács Csaba négy meccset kapott, folytatása következik

A vasárnapi Bácsbokod–Katymár megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés hamarabb véget ért a tervezetnél, mert a bírót inzultálták. A fegyelmi bizottság a mérkőzésen készült videó felvételt megtekintette, és a katymári Kovács Csabának négy meccses eltiltást határoztak meg.

A mérkőzést a 60. percben Kollár István sporttárs félbeszakította, de az indoklás elmaradt, nem kívánt reagálni a megkeresésre. Tumó György a játékvezetői bizottság elnöke nyilatkozta, hogy a vendégek egy ítélet miatt reklamáltak, és rátámadtak Kollár Istvánra. A publikum közül is páran a pályára rohantak, és egyikük a sípmester tarkójára mért ütést. Eztán döntött úgy a játékvezető, hogy lefújja a találkozót 1-0-ás bácsbokodi vezetésnél.

Portálunk délután megkereste a BKMLSZ munkatársát, Kerpics Ferencet, aki elmondta, hogy a fegyelmi bizottság a játékvezetőt ellökő katymári Kovács Csabának négy meccsre szóló eltiltást szabott ki. Az ügynek lesz még folytatása, ugyanis a mérkőzés kimeneteléről még nem határoztak. Ez ügyben a jövő héten döntenek az egyesületek képviselői jelenlétében.

3 hozzászólás

 1. Nitro

  2009. április 16. csütörtök at 02:25

  Hajrá Katymár! Lets Go Ököritófülpös!!!!!!Merda Kübekháza :D

 2. egy néző

  2009. április 16. csütörtök at 15:08

  Egy nagyon gyenge játékvezetés mellett úgy gondolom, hogy egy megye másodosztályú mérkőzést 4 rendezővel felelőtlenség megrendezni!

 3. Ferenc

  2009. április 16. csütörtök at 15:35

  A sorozatos játékvezetői tévedésekből adódóan keletkezett ekkora zűrzavar, aminek egyértelműen Bokod örülhetett.
  Szerintem megfelelő létszámú rendezői gárdával ez mind elkerülhető lett volna!!
  Elég szomorú, hogy így végződött!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..