kesport.hu

Árgus szemekkel figyelték a női partjelzőt – még a tévéfelvételt is visszanézte az ellenőr

A KTE-Ereco – REAC bajnoki mérkőzésen debütált az első hölgyasszisztens az élvonalbeli bajnokságban. A találkozó ellenőre árgus szemekkel figyelte a női partjelző tevékenységét, a félidőben még a helyi televízió felvételét is visszapörgette, hogy megnézzen egy gyanús szituációt.

Az NB I-ben először lengette a zászlót női asszisztens a KTE-Ereco szombati bajnokiján, amelyet 5-3 arányban nyert meg a kecskeméti csapat a REAC ellenében. Dr. Kulcsár Judit tevékenységét a mérkőzés ellenőre árus szemekkel figyelte, az egyik jelenetet pedig visszanézte a szünetben.

A kesport.hu a Kecskeméti Televízió operatőrétől tudja, hogy a bajnoki ellenőre visszanézte a szünetben az egyik gól előtti jelenetet. “A 29. percben Torma lőtte egy lesgyanús indítást követően a REAC második gólját. Ezt nézte vissza az ellenőr, de mivel nem volt vonalban a kamera, sokkal okosabb nem lett” – mondta el portálunknak a helyi televízió külsős munkatársa.

Nem ez volt egyébként az első mérkőzés az élvonalban, mikor női bíró ténykedett. 2007. februárjában Gaál Gyöngyi vezette a Kaposvár – Vác találkozót.

6 hozzászólás

 1. Krumplibogár

  2009. május 4. hétfő at 13:37

  Tuti hogy les volt, én vonalban voltam.

 2. mok

  2009. május 4. hétfő at 14:05

  szerintem meg nem volt les, a beragadt védővel mozgott egy vonalban
  én úgy láttam, hogy a jobb oldalon beragadt valaki, vagy Sinya vagy Némedi, Torma pedig van annyira dörzsölt, hogy ezt kihasználja.

 3. nbcee

  2009. május 4. hétfő at 14:39

  Szerintem korrekt partjelző volt a hölgy, Angyalföldön a hímnemű kollégája klasszisokkal volt gyengébb.

 4. Miskabá

  2009. május 4. hétfő at 15:58

  Szerintem is les volt, de nem tudok rá haragudni…

 5. Dávicc

  2009. május 4. hétfő at 16:11

  Sztem Montvai második fejes gólja volt les :D:D:D:D:D:D:D

 6. Gong

  2009. május 4. hétfő at 18:57

  Les volt biztosan láttam

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..