kesport.hu

Szerdán a kecskemétiek elhalasztott meccsen fogadják a Zetét

Szerdán a  Soproni Ligában a csapatok a február végén elhalasztott 17. fordulót pótolják. A kecskemétiek a Zalaegerszeget fogadják és mindkét csapatnak van miért küzdenie, hiszen míg a ZTE a bronzéremért hajt, addig a KTE-Ereco – bennmaradásának biztosítása után – minél jobb helyen szeretne végezni a bajnokságban.

Nem volt hó, ez biztos. Helyesbítek, nemhogy hó nem volt, de száz ágra sütött a nap. Ettől függetlenül a honi labdarúgó szövetség vezetői – akik szerint mellesleg a kapus nem futballista (Verpecz-ügy) – úgy döntöttek, hogy a rendkívüli hóhelyzet miatt, a magyar labdarúgás érdekében elhalasztják a február 28-ára kiírt teljes bajnoki fordulót.

Hó volt, hó nem volt

A lila-fehérek már akkor is visszavágásra készültek a Zetével szemben az őszi, három kecskeméti piros lapot és egygólos vereséget (1-0) hozó találkozó miatt, de lehet, hogy végül így jártak jól. A bajnoki helyett tudnillik egy barátságos meccsen fogadták a Ceglédet, ahol nagy meglepetésre vendég győzelem született (1-2).

KTE: négy hazaiból három győzelem

A szerdán 19 órakor kezdődő mérkőzésnek mindkét csapat bizakodóan vághat neki, de különösen igaz ez a lila-fehérekre, akik tavasszal négy hazai meccsükből hármat megnyertek és csupán egyet adtak döntetlenre, azt is az aranyesélyes Újpest ellen (2-2). A kecskemétiek legutóbb a REAC ellen arattak gólzáporos győzelmet (5-3), ami egyben a bennmaradásukat is biztosította.

Zete-kín: 7-et rámolt a Győr

Gólgazdag meccset a Zete labdarúgói is játszottak a közelmúltban, igaz ők fordított előjellel zárták a találkozót. Két fordulóval ezelőtt az ETO-t fogadták hazai környezetben és bár félidőben még 2-1-re vezettek, végül a második játékrészben 6-ot(!) rámoltak a győriek, ami kiütéses vendég győzelmet (2-7) jelentett. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Csank János érkezésével sokat lépett előre a ZTE, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az említett kínos fiaskó előtti 13 veretlenül megvívott mérkőzés. Nem véletlen tehát, hogy az egerszegiek a harmadik helyen állnak a bajnoki tabellán.

Tomiszlav Sziviccsel itt olvashatnak interjút.

A mérkőzést május 6-án, 19 órakor a Széktói Stadionban játsszák a csapatok, a találkozót a kesport.hu élőben közvetíti.

7 hozzászólás

 1. hamun

  2009. május 5. kedd at 17:50

  mi ez hogy a kapus nem focista???
  ha valaki beavatna, azt nagyon megköszönném

 2. lacó

  2009. május 5. kedd at 17:59

  a kapus általában kézilabdás, csak ha nincs edzése, akkor beáll védeni.

 3. haha

  2009. május 5. kedd at 18:00

  Az MLSZ-re érti, hogy teljessen hülyék voltak mikor elhalasztották a fordulót, Verpecz debreceni kapus és volt egy meccs amin állítólag jogosulatlanul szerepelt, utánna meg azt mondták hogy nem futballista és óvásnak helye nincs. Asszem

 4. mok

  2009. május 5. kedd at 18:11

  debrecen-fehérvár párosítás volt a kupában, a sors valahogy úgy hozta, hogy Verpecznek, aki harmadik-negyedik számú kapus, be kellett szállnia, de mivel a Debrecen második csapatában (DVSC-DEAC) már szerepelt a kupában, ezért jogosulatlanul szerepelt
  óvás, hiszti, satöbbi…a döntés: a debrecen jóhiszeműen járt el (ez igaz) és a kiírásban az áll, hogy egy futballista csak egy csapatban szerepelhet, így fogták rá szegény Verpeczre és az összes kapusra, hogy nem számítanak futballistának, ők kapusok…

 5. charlie

  2009. május 6. szerda at 07:26

  Általában meg úgy úgy szól a szállóige, hogy vannak a játékosok és vannak a kapusok…. Utóbbiak, egy kicsit “bogarasak”…

 6. Pingback: Élő közvetítések a kesport.hu-n! | kesport

 7. hamun

  2009. május 6. szerda at 15:36

  köszi szépen
  ez tetszik :D

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..