kesport.hu

Megyei rangadóra utaznak a női kézisek

A 4. és a 6. helyezett találkozik egymással vasárnap. A Soltvadkert kiválóan szerepelt az idei bajnokságban, ezért a hazai pályán mellette szól a papírforma. Legutóbb a Szegedet páholták el otthonukban 16 góllal.

A két csapat eddigi mérlege viszont a Kecskemét mellett szól. Egyébként meg van törleszteni valójuk a kecskeméti lányoknak, mivel ősszel hazai pályán, szoros mérkőzésen alul maradtak.

A lányok teljes erővel készülnek a mérkőzésre. Tudják, hogy idegenben jóval nehezebb a győzelem, de most ezt el kell érni. Nem kicsi a tét, hisz ez a győzelem megadhatja azt az esély, hogy a kecskemétiek egy helyet feljebb ugorva az 5. helyen zárják a bajnokságot.

„Az ősszel több sérültünk miatt tartalékosan játszottunk és kaptunk ki két góllal. Most teljes csapattal utazunk, és arra készülünk, hogy visszavágjunk az őszi vereségért. Nem lesz látványos a mérkőzés, mert mindkét csapat fő erőssége a szervezett védekezés és a jó kapusteljesítmény” – nyilatkozta Kalmár Jenő, a kecskemétiek edzője.

Felnőtt női NB II. kézilabda mérkőzés
Helyszín: Sportcsarnok (6230, Soltvadkert Bocskai u. 2.)
Időpont: 2009. 05. 17. 17:00
Forduló: 21.
Játékvezetők: Kiss Zoltán, Kuklis Pál
Versenybírók: Pelikán Mihály

Bogdándy

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..